Handicapudstyr
Navn (A-Å)

Handicapudstyr til svømmehaller

Ved LML SPORT finder du et bredt udvalg af handicapudstyr og hjælpemidler til svømmehaller, badelande og andre former for svømmebade med offentlig adgang, som har et ønske om at gøre deres faciliteter tilgængelige og trygge for personer med handicap.

Vores udvalg af handicapudstyr omfatter bl.a. kørestole i plast, svømmekraver, svømmehjælpere og sidst men ikke mindst en lang række forskellige handicaplifte. Her ved os finder du altså alt, du skal bruge for at skabe de optimale betingelser for personer med handicap i dit svømmebad.

 

Kørestol til svømmehal

Blandt vores udvalg af handicapudstyr finder du bl.a. Easy Roller 2-kørestolen, som er fremstillet i plast og fuldstændig uden metaldele. Det betyder, at kørestolen sagtens kan tåle at blive brugt i vådrum og ved både høje og lave temperaturer. Udover at være særligt velegnet til svømmehaller og badelande er Easy Roller-kørestolen også egnet til brug i sundhedsvæsnet og lufthavne, hvor den kan gå gennem sikkerhedskontrollen.

 

Hjælpemidler til handicapsvømning

Vores udvalg af handicapudstyr omfatter også svømmekraver og svømmehjælpere, som giver opdrift. Disse hjælpemidler er helt uundværlige, når personer med bevægelseshandicap skal have en tryg og behagelig oplevelse i vandet.

 

Stationære og mobile handicaplifte til svømmehaller

Ved LML SPORT finder du et bredt udvalg af handicaplifte til svømmebade. Vores udvalg omfatter både stationære lifte, som er fastmonterede og ekstremt stabile, og mobile lifte, som kan flyttes rundt efter behov. De mobile handicaplifte er en lidt større investering end de stationære handicaplifte, men de har til gengæld den fordel, at de udgør en mere fleksibel løsning.

Vi har både en lang række forskellige faste handicaplifte og flytbare handicaplifte, og indenfor begge kategorier forhandler vi basismodeller og premium-modeller. Her er handicaplifte til ethvert behov og budget, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dine faciliteter.

 

Engrosforhandler af handicapudstyr til svømmebade

LML SPORT er en engrosforhandler, som sælger handicapudstyr og hjælpemidler til handicappede til svømmehaller, badelande, feriecentre, friluftsbade, campingpladser, idrætshaller og skoler – ja, alle steder, hvor der er svømmebade med offentlig adgang. Vi handler altså ikke med privatpersoner.

Du finder hele vores udvalg af handicapudstyr her på vores B2B-webshop, som er åben hele året rundt. For at handle på webshoppen skal du være oprettet som webkunde. Du anmoder om kundelogin her.

Vi sælger desværre ikke handicapudstyr til private. Sidder du som privatperson og har fundet en vare, som du gerne vil købe, er du velkommen til at kontakte os. Så henviser vi gerne til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om handicapudstyr til svømmebade

Har du brug for hjælp til at vælge det rette handicapudstyr til din svømmehal, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon eller mail, og vi kommer naturligvis også meget gerne ud til dig til en helt uforpligtende snak om mulighederne.

 

Udstyr til svømmehaller

Vil du gerne sikre dig, at din svømmehal er tilgængelig og sikker for alle brugergrupper, finder du alt, hvad du skal bruge ved LML SPORT. Udover handicapudstyr forhandler vi også redningsudstyr, pusleborde og pusleplader, svømmevinger, svømmeveste, svømmebælter og en lang række andre former for hjælpemidler med opdrift.