LML SPORT SOM ARBEJDSPLADS

Vi er en lille virksomhed med kontor i Horsens, hvor vi er 10 fastansatte medarbejdere og en håndfuld eksterne konsulenter.

Vores organisationsstruktur er flad, og der er aldrig langt fra idé til handling. Vi har en god teamånd. Hos os er alle medarbejdere og funktioner lige vigtige, og vi hjælper hinanden, hvor vi kan.

Ligesom vi værdsætter de tætte relationer, som vi har til vores kunder og leverandører, vægter vi også at komme hinanden ved som kollegaer. Vi har et tæt sammenhold, og når vi finder nye medarbejdere, betyder kemien mindst lige så meget som CV'et.

 

VI SØGER EN SERVICETEKNIKER

Vi søger netop nu en servicetekniker til salg og rådgivning af vores tekniske produkter, bl.a. Lutz-Jesco doseringssystemer, elektrolyse og kemistyringer, Metra adgangskontrolsystemer og Poseidon druknealarmer. Se stillingsopslaget her.

 

BLIV EN DEL AF TEAM LML SPORT

Vi modtager meget gerne en uopfordret ansøgning fra dig, der har en relevant profil for LML SPORT - uanset om du leder efter en fuld- eller deltidsstilling, studiejob, jobprøvning eller praktikplads. Vi kan ikke love, at vi har en stilling til dig, men hvis du tænker, at du kan bidrage positivt til Team LML SPORT, hører vi meget gerne fra dig.

 

Send din ansøgning på mail: info@lml-sport.dk og skriv "Uopfordret ansøgning" i emnefeltet.


GDPR

For både opfordrede og uopfordrede ansøgninger gælder det, at vi gemmer din ansøgning i en mailindbakke til formålet i seks måneder, hvorefter vi sletter den. Du får ikke besked, når dit materiale slettes. Du kan til enhver tid bede om at få dit materiale redigeret eller slettet fra vores system. Dit materiale er kun tilgængeligt for relevante medarbejdere ved LML SPORT og deles ikke med nogen uden for virksomheden.