Redningsudstyr
Navn (A-Å)

Redningsudstyr til svømmebade

Hos LML SPORT forhandler vi et bredt udvalg af redningsudstyr til svømmebade. Vores udvalg omfatter bl.a. den banebrydende Poseidon-druknealarm, redningskranse og redningsbøjer, livredderfløjter og bjærgedukker til livreddertræning.

Her finder du altså både det udstyr, der bør findes i svømmebadet, hvis uheldet er ude, samt udstyr til optræning af livreddere, så de er godt klædt på til at foretage livredning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvis du leder efter et specifikt redningsprodukt, som du ikke finder her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os. Måske er det noget, vi kan skaffe, og vi vil i hvert fald meget gerne gøre forsøget.

 

Redningsudstyr til bassiner og open water

Vores redningsudstyr kan både bruges i indendørs svømmebade, som f.eks. svømmehaller, badelande og feriecentre, men også i udendørs svømmebade og på open water, som eksempelvis friluftsbade, havnebade og campingpladser.

Ved alle typer vand er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, og derfor kan vores redningsudstyr bruges både indendørs og udendørs.

 

Køb redningsudstyr online med hurtig levering

Meget af vores redningsudstyr har vi på lager og kan sende til dig med lynhurtig levering. Har vi din ordre inden kl. 11, vil din bestilling typisk kunne være fremme ved dig allerede dagen efter (gælder kun på hverdage).

Bestil nemt og hurtigt online på vores webshop, når det passer dig. Vores webshop er åben 24/7, og her får du nemt et overblik over vores udvalg af redningsudstyr til svømmebade.

 

Engrosforhandler af redningsudstyr til svømmebade

Vi er en engrosvirksomhed og sælger kun til institutioner og virksomheder. Vi sælger desværre ikke til private. Du kan se og købe vores udvalg af redningsudstyr her på webshoppen.

For at handle på vores webshop skal du være oprettet som webkunde. Det gør du nemt og hurtigt ved at udfylde vores kundeformular. Vi behandler din anmodning hurtigst muligt, og derefter er du klar til at handle online ved os.

 

Rådgivning om valg af redningsudstyr

Har du spørgsmål til vores redningsudstyr, eller vil du gerne have råd og vejledning til at vælge de rette løsninger til dine faciliteter? Så må du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail, og skulle du have lyst, kommer en af vores sælgere også gerne ud til dig til en snak om mulighederne – selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

 

Andre produkter til svømmebade

Er du i gang med at indrette dit svømmebad, eller trænger dine nuværende faciliteter til en udskiftning, finder du et væld af udstyr til svømmebade ved LML SPORT. Udover redningsudstyr forhandler vi bl.a. også handicapudstyr, som gør svømmebadet tilgængeligt for alle, vådrumsmåtter og poolmøbler.

 

Livreddertøj

Er du på udkig efter beklædning til dine livreddere, som gør dem synlige og nemme at genkende i svømmebadet, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi har et tæt samarbejde med Craft og et trykkeri, som tidligere har produceret livreddertøj i høj kvalitet for os.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at få skabt dit eget, helt unikke livreddertøj, som sikrer, at dine livreddere er nemme at kende i mængden. Det giver nemlig stor tryghed for badegæsterne, at de tydeligt kan se livredderne.