LML SPORT er en engrosforhandler af alt til vand. Vores sortiment omfatter f.eks. badetøj, svømmeudstyr, udstyr til vandleg og vandsport, vandbehandling og teknik samt inventar til vådrum, sauna & spa. Vores kunder er bl.a. svømmehaller, badelande, friluftsbade, campingpladser, feriecentre, idrætshaller og skoler. Vælg os som din leverandør, fordi vi har over 50 års erfaring i branchen og tilbyder den højeste ekspertise og bedste service.

Alt til vand - totalleverandør til svømmebade

Vores sortiment spænder vidt: badetøj og svømmebriller, livreddertøj og redningsudstyr, legeredskaber, vipper og rutschebaner, udstyr til aquafitness og vandtræning, indretning til omklædnings- og baderum, sauna- og spainventar samt teknik og vandbehandling – for bare at nævne nogle af de mange produktkategorier, du finder i vores udvalg. Kort sagt: LML Sport er totalleverandør af inventar og udstyr til badeanlæg.

Troværdig rådgivning til svømmeanlæg

Se vores mange produkter til svømmebade online på webshoppen eller kontakt os for at høre nærmere om vores udvalg. Mangler du inspiration eller troværdig rådgivning til dit svømmeanlæg, står vi naturligvis til rådighed. Vi er din professionelle sparringspartner, og vi vejleder dig med et smil på læben. Vi er på fornavn med vores kunder, og vi værdsætter tætte kunderelationer og en uhøjtidelig omgangstone, hvor man kalder en spade for en spade.

Kvalitet = bæredygtighed

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Vi er nemlig overbevist om, at der ikke findes noget så bæredygtigt som kvalitet, der bare holder år efter år.

Vores produkter kontrolles af de relevante myndigheder og testinstitutter for at sikre, at de lever op til gældende lovkrav og standarder. Samtidig vægter vi naturligvis at have konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i at kunne levere den optimale løsning til alle behov og ønsker.

Vi sælger desværre ikke til private. Vi hjælper dog gerne med at henvise til en forhandler nær dig.

Omkring 1970 kom den verdenskendte løbetræner, Arthur Lydiard, til AGF, hvor atletikudøveren Hans Jørn Bøtker var tilknyttet. Lydiard bragte nye træningsmetoder til klubben, som krævede nyt, specialiseret udstyr, blandt andet løbesko. Bøtker og Lydiard fik derfor den idé at importere og forhandle løbesko gennem Bøtkers arbejdsplads, Ludvig M. Larsen, som ellers solgte maskiner til træindustrien.

Salget af løbesko gik strygende, og i 1971 blev det besluttet at starte en underafdeling af Ludvig M. Larsen, som skulle sælge sportsudstyr. Underafdelingen fik navnet LML Sport. Sortimentet blev først udvidet med atletikudstyr og snart også med udstyr til andre sportsgrene, blandt andet fodbold, tennis og boksning.

Op igennem 1970’erne var der et byggeboom af svømmehaller i Danmark, og ved LML Sport øjnene man en mulighed for at udvide sortimentet til nu også at inkludere udstyr, inventar og rekvisitter til svømmehaller.

Gennem årene har vi gradvist udfaset salg af udstyr til andre sportsgrene, og fokuserer i dag på salg af netop udstyr til svømmehaller og badeanlæg. Det har vi gjort ud fra devisen, at vi hellere vil have et mindre bredt forretningsområde, men så til gengæld være de allerbedste til det, vi laver – og det synes vi i al beskedenhed, at vi er: den bedste svømmebadsgrossist i Danmark.