📢 Stor nyhed fra LML Sport! 📢

Vi er glade for at kunne dele, at LML SPORT nu er i gang med et generationsskifte!

Tre af vores dedikerede kollegaer Morten Poulsen, Ole Aaby-Thiemer og Torben Løwendahl, har tilsammen købt 45 % af LML SPORT.

LML SPORTs hidtidige ejer, Henry K. Andersen, fortsætter med at eje 55 %, og han glæder sig meget over den nye konstellation: "Jeg er stolt af, at de tre medarbejdere vil være med. Det er vigtigt, at LML SPORT fortsætter i samme ånd, som kunderne kender og værdsætter", siger han om generationsskiftet.

Det nye firkløver supplerer hinanden rigtig godt og er et særdeles stærkt team til at tage LML SPORT til nye højder 🚀

De fire ejere af LML SPORT: Henry, Ole, Morten og Torben

Nyheder fra Splash About 

Flotte dykkestave, dykkedyr eller flydedyr i neopren, der hjælper børn med at udvikle deres dykkeevner og tryghed i vandet.
De søde ”Snippets” er udformet som bedårende fisk, søstjerner, søheste, rokker og hvaler, er en miljøvenlig tilføjelse til vores legetøjssortiment, da de er lavet af overskud fra neoprenbadetøj ♻️

Nyt katalog til campingpladser

Bliv inspireret til at forbedre din campingplads med kvalitetsprodukter fra LML SPORT. Vi forhandler bl.a. vandlegetøj, vandparker, rutsjebaner, solsenge, borde og inventar til omklædningsrum. Vi har også et komplet udvalg af vandbehandlingsprodukter, der kan hjælpe med at holde din pool ren og klar til brug.

🔗 Se kataloget her >> 

Beco Nyheder 2023-2024
Et udvalg af vores bestsellere