Svømmevinger
Navn (A-Å)

Svømmevinger og armvinger til svømning

Svømmevinger, armvinger, badevinger, flydevinger, svømmeluffer – kært barn har mange navne, og de har fået så mange navne, fordi de har været på markedet så længe og er en rigtig svømmehalsklassiker. Det er de blevet, fordi de er helt uundværlige, når børn (og voksne, som endnu ikke har lært at svømme) skal vænne sig til at være i vandet.

Hos LML SPORT finder du svømmevinger fra bl.a. BECO, Malmsten og Bestway, og vi har sammensat vores udvalg, så der er noget for enhver smag – fra de klassiske orange svømmevinger i plast, som skal pustes op, over de nyere i skum, som er klar til brug, til de nyeste i neopren, som føles superbehagelige mod huden.

 

Engrossalg af svømmevinger

Vi sælger armvinger til bl.a. svømmehaller, badelande, campingpladser, feriecentre, hoteller, friluftsbade, havnebade, søbade – ja, alle slags offentlige svømmebade. Vi er en engrosforhandler og sælger desværre ikke til private.

Sidder du som privatperson og har fundet nogle svømmevinger her på siden, som du bare må eje, er du meget velkommen til at kontakte os. Så henviser vi til nærmeste forhandler.

 

Oppustelige svømmevinger i plast

Hos LML SPORT finder du de klassiske, oppustelige armvinger i plast med to luftkamre, der skal pustes op og derefter er klar til at tage i brug. Plastsvømmevingerne fås både i den klassiske orange signalfarve, som er tydelig at se i vandet, og med flotte print, som børnene vil elske. Ved at vælge svømmevinger med et børnevenligt design, er det ikke svært at få de små til at tage svømmevingerne på.

 

Svømmevinger i neopren

Udover svømmevingerne i plast har vi også svømmevinger i neopren med en blød skumkerne, der sikrer en god opdrift. Hvor armvingerne i plast har syninger, der kan ridse huden, er armvingerne i neopren dejligt bløde og med afrundede, bløde kanter. Derfor er der mange børn, der synes, at de er mere behagelige at have på.

 

Svømmevinger i skum

Udover svømmevinger i plast og neopren sælger vi også svømmevinger i skum. Svømmevingerne er praktiske, fordi de er klar til at tage i brug med det samme uden at skulle pustes op. De fås både til voksne og børn og er lavet i blød, eftergivende EVA-skum med god opdrift.

 

Svømmevinger til børn og voksne

Ved LML SPORT finder du både svømmevinger til børn og voksne. De fleste forbinder svømmevinger med noget, børn har på, men voksne, som ikke føler sig trygge i vandet, eller som ikke har lært at svømme, kan også have glæde af at tage svømmevinger på. Derfor sælger vi også armvinger i voksenstørrelser.

 

Svømmevinger med kort leveringstid

Rigtig mange af vores svømmevinger har vi på lager og kan sende til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan kende vores lagervarer på det ”lagervare”-skilt, de har på sig. Vi har valgt at have netop disse svømmevinger på eget lager, fordi det er vores mest populære og bedst sælgende svømmevinger.

De svømmevinger, som vi ikke har på eget lager, sendes fra producentens lager, og ved disse varer kan du se leveringstiden på det enkelte produkt.

 

Supplerende flydeudstyr

Er du på udkig efter andre typer flydeudstyr end svømmevinger? Vi sælger f.eks. også svømmeveste og svømmebælter. Du kan også se vores udvalg af handicapudstyr for flydeudstyr, der er særligt designet til handicappede og bevægelseshæmmede.

 

Fandt du ikke de svømmevinger, du søgte, her på siden, eller har du spørgsmål til vores udvalg? Så er du hjertelig velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan finde de perfekte svømmevinger til dine kunder.