Blebadebukser & svømmebleer
Navn (A-Å)

Blebukser & svømmebleer til babyer og blebørn

Sidst men ikke mindst finder du et stort udvalg af blebukser, svømmebleer og badebleer til babyer og børn, som ikke er renlige. Formålet med blebadetøjet er at forhindre fækale uheld og alle følgerne heraf, og de fungerer mere eller mindre alle efter samme princip, nemlig at indkapsle afføring i bleen, så det ikke slipper ud i vandet.

Blandt vores udvalg af blebukser og svømmebleer finder du naturligvis de klassiske blebukser, som skal bruges med engangssvømmebleer – som vi naturligvis også sælger.

Udvalget omfatter dog også de innovative, nyudviklede blebukser i neopren, Happy Nappy’er fra Splash About, som er blevet et krav i mange svømmehaller og badelande – simpelthen fordi de er de bedste blebukser. Happy Nappy’erne slutter helt tæt og er samtidig superelastiske og behagelige for barnet at have på – og så fås de i mange forskellige farver og styles, som både forældre og børn vil elske. Happy Nappy’erne kan bruges uden engangsble under og kan maskinvaskes, hvorfor de også er et miljøvenligt valg.