Blebadebukser & svømmebleer
Navn (A-Å)

Blebadebukser til børn og babyer

Blebadebukser, svømmeblebukser, badeblebukser, svømmebleer, blebadetøj, blebadedragter, vandtætte blebukser – kært barn har mange navne og fås i mange forskellige modeller og udformninger. Ved LML SPORT finder du et stort udvalg af blebadetøj til børn og babyer.

Formålet med blebadetøjet er at holde afføringen inde i bleen/badetøjet og dermed forhindre, at der kommer afføring i vandet – såkaldte ”fækale uheld”.

 

Blebadebukser fra Splash About og BECO

Vi har sammensat et bredt udvalg af blebadetøj fra Splash About og BECO. Udvalget omfatter mange forskellige styles, farver og prisklasser, så her på siden finder du helt sikkert lige det produkt, som du er på udkig efter.

Skulle du være på udkig efter en blebadebuks, som du ikke finder her ved os, er du meget velkommen til at kontakte os. Det er givetvis noget, vi kan skaffe, og vi vil i hvert fald gerne gøre forsøget.

 

Undgå fækale uheld i svømmebadet

Sker der fækale uheld i vandet, bliver vandet forurenet, og derfor er svømmebadet nødt til at lukke ned, indtil vandet er renset. Det giver en dårlig oplevelse for badegæsterne, og det er dyrt for svømmebadet at holde lukket. Derfor vil svømmebadene gerne gøre alt, hvad de kan, for at undgå fækale uheld.

For at undgå afføring i vandet er det i de fleste svømmebade påkrævet, at ikke-renlige børn (ofte under tre år) skal have blebadebuks på. Nogle svømmebade kræver, at det skal være en specifik blebadebuks, mens andre svømmebade ikke stiller specifikke krav til hvilken blebadebuks, det skal være.

 

Stort udvalg af blebadebukser

Blandt vores udvalg af blebadetøj finder du først og fremmest mange forskellige modeller af blebadebukser. Blebadebukserne er kendetegnet ved deres tætte pasform og ved at kunne bruges af både små drenge og piger.

Vores bedst sælgende blebadebuks er Happy Nappy™ fra Splash About. Det er den blebadebuks, som sikrer mest effektivt mod fækale uheld, og mange svømmebade kræver, at børn skal bruge netop denne blebadebuks. Samtidig har den Happy Nappy™ et unikt, patenteret design, som sikrer en superbehagelig pasform. Den sidder helt tæt uden at stramme, og den er lavet i ultratynd, men samtidig stærk og ugennemtrængelig neopren. At den fås i et væld af flotte farver, som børnene elsker, gør den ikke mindre populær.

 

Blebadeshorts og blebadedragter til børn

Udover mange forskellige blebadebukser forhandler vi også badeshorts, badedragter og neoprendragter med indbygget ble.

Blebadeshorts’ne har en løs pasform og bliver typisk brugt til drenge, som endnu ikke er renlige, men som er blevet for store til de mere babyagtige blebadebukser.

På samme måde bruges blebadedragterne ofte til piger, som endnu ikke er renlige, men som gerne vil have en flot badedragt i stedet for de mere drengeagtige blebadebukser.

Vores neoprendragter med indbygget ble bruges til både drenge og piger, som kan have svært ved at holde varmen, når de bader. Neoprendragten har nemlig lange ærmer og holder kroppen dejligt varm. Samtidig beskytter neoprendragten også mod solskoldning, fordi en stor del af huden er dækket af tekstil. På den måde er neoprenbledragten oplagt til udendørs brug, f.eks. på solrejser.

 

Blebadebukser, som kan vaskes

Vores blebadetøj kan naturligvis vaskes ved temperaturer, som effektivt fjerner pletter og sikrer en god hygiejne. Vores blebadetøj holder farve og form vask efter vask, og er selvfølgelig lavet i materialer, som tørrer hurtigt. Det er altså ingen sag at vaske vores blebadetøj helt rent efter brug, og det er hurtigt tørt og klar til brug igen bagefter.

 

Vandtætte svømmebleer til engangsbrug

Udover et stort udvalg af blebadetøj forhandler vi naturligvis også vandtætte svømmebleer til engangsbrug fra Huggies. Vores blebadetøj kan sagtens bruges uden engangsble under, men mange forældre foretrækker at give barnet en engangsble på under blebadetøjet. På den måde sikrer man nemlig bedst muligt mod udsivning af afføring. Samtidig er det nemt for forældrene at skifte en engangsble og smide den ud – og så gå ind og bade igen.

Hvis barnet ikke har en engangsble under, vil afføringen komme direkte ud i blebadetøjet, og man skal derfor sørge for at have et ekstra sæt badetøj med i tilfælde af, at barnet laver afføring. Har man ikke det, er man nødt til at tage hjem og vaske blebadetøjet, og det er jo lidt ærgerligt at måtte afslutte besøget i svømmebadet på den måde.

Vi sælger vandtætte badebleer i forskellige størrelser, så der både er til de helt små og de lidt større blebørn – fra 3 kg og helt op til 18 kg. Vi har altså engangsbleer til badning til alt fra nyfødte til børn i 3-4-års alderen.

 

Underbleer og bleindlæg – bæredygtigt alternativ til engangsbleer

Vil du gerne tilbyde dine badegæster et bæredygtig og mere miljøvenligt alternativ til engangssvømmebleer, skal du se vores udvalg af underbleer og bleindlæg. En underble bruges under blebadebukserne og fungerer ligesom en engangsbadeble – dog skal man ikke smide den ud, men i stedet vaske den. Den er altså til flergangsbrug og er dermed et bæredygtigt alternativ til engangsbadebleen.

Underbleen kan bruges alene eller sammen med et bleindlæg. Vi forhandler bleindlæg i bambus, som er bionedbrydelige og derfor gerne må skylles ud i toilettet. Bleindlægget fungerer også ligesom en engangsble, men da de er bionedbrydelige er langt mindre miljøbelastende end klassiske svømmebleer.

 

Engrossalg af svømmebleer

LML SPORT er en engrosforhandler, og vi handler kun med virksomheder, institutioner og foreninger, som f.eks. svømmehaller, badelande og svømmeklubber. Vi sælger desværre ikke til private. Sidder du som privatperson og har fundet en blebadebuks eller en svømmeble, som du gerne vil købe, er du velkommen til at kontakte os. Så oplyser vi gerne en forhandler tæt på dig.

For at handle på vores B2B-webshop skal du være oprettet som kunde. Du anmoder om kundelogin her, og når du har modtaget dit login på mail, er du klar til at komme i gang med at handle.

 

Webshop med hurtig levering af blebadebukser

Mange af vores blebadebukser og svømmebleer er mærket med et lagervare-skilt. Det betyder, at vi har varen på vores eget lager og kan sende til dig med lynhurtig levering. Modtager vi din bestilling inden kl. 11 på hverdage, vil vi typisk kunne sende den afsted til dig, så du har den dagen efter. Du kan se alle vores lagervarer her.

De varer, som ikke har et lagervare-skilt, vil typisk blive leveret til dig direkte fra vores leverandør. Du kan se leveringstiden på den enkelte vare.

 

Rådgivning om indkøb af blebadebukser

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har både et fremragende kundeservicehold, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål over telefon og mail, og vi har ligeledes sælgere, som gerne kommer på besøg ved dig til en helt uforpligtende snak om, hvordan LML SPORT kan hjælpe dig.

 

Andet badetøj og svømmeudstyr til børn

Udover blebadebukser og bledragter til børn, som ikke er renlige, forhandler vi også badetøj til større børn. Se f.eks. vores store udvalg af badetøj til drenge, badetøj til piger, UV-dragter til børn, badesko, badesandaler, svømmebriller, svømmevinger, svømmeveste og svømmebælter. Kort sagt: LML SPORT forhandler alt til vand.