Svømmebriller til voksne
Navn (A-Å)

Svømmebriller til voksne

LML SPORT er din engrosforhandler af svømmebriller til voksne. Vi har både svømmebriller til ferie & fritid samt til konkurrencer & træning. Langt de fleste af vores svømmebriller er unisex, men vi har også enkelte damemodeller med en mindre, mere kompakt pasform. Hovedparten af vores svømmebriller leveres desuden i praktisk opbevaringsetui.

Vi forhandler svømmebriller fra BECO, Aquasphere og Malmsten. Vores kunder er bl.a. svømmehaller, badelande, feriecentre, campingpladser, friluftsbade, havnebade, hoteller og B2C-webshops, som alle har det til fælles, at de ønsker at tilbyde deres gæster et bredt udvalg af svømmebriller.

 

Svømmebriller til fritid og ferie

Ved os finder du et kæmpe udvalg af behagelige og moderigtige svømmebriller beregnet til ferie og fritid. Svømmebrillerne er kendetegnet ved at være gode, allround basisbriller, der er rimelige i pris, og som både kan bruges indendørs og udendørs.

 

Svømmebriller til træning og konkurrencer

Foruden et stort udvalg af budgetvenlige basisbriller finder du også et bredt udvalg af svømmebriller til motionssvømning, svømmetræning og svømmekonkurrencer. Her er der tale om funktionelle svømmebriller med gennemtænkte detaljer, som bare sidder perfekt, sikrer et krystalklart udsyn, holder længe og giver god beskyttelse til øjnene.

Vores træningsbriller og stævnebriller findes med et væld af linsetyper til alle lysforhold, bl.a.:

  • Klare linser
  • Blåtonede linser
  • Titaniumslinser
  • Fotokromatiske linser
  • Spejllinser

 

Svømmebriller med styrke

Vi sælger også svømmebriller med styrke -1,5 til -6,0 til nærsynede svømmere, som dermed også kan træne svømning uden at skulle være begrænset af deres nedsatte syn. Svømmebrillerne med styrke har naturligvis udtagelige, optiske linser, som gør det muligt at kombinere styrker.

 

Svømmebriller til vandsport og triatlon

Sidst min ikke mindst finder du her ved os et mindre udvalg af svømmebriller, som er særligt designet til vandsport og triatlon. Brillerne har fokus på komfort og beskyttelse af øjnene under kraftige lysforhold, så triatleten kan glemme alt om brillen og koncentrere sig om at præstere maksimalt.

 

Engroswebshop med hurtig levering af svømmebriller til voksne

Mange af vores svømmebriller har et NOOS-mærke. NOOS er en forkortelse for Never Out Of Stock, hvilket betyder, at de her varer typisk er på lager. Det betyder for dig, at vi typisk kan sende dem til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se alle vores NOOS-varer her.

Svømmebrillerne, som ikke har et NOOS-tag, vil typisk blive leveret til dig direkte fra leverandørens eget lager. Du kan se leveringstiden på det enkelte produkt.

For at handle på vores webshop skal du have et login. Du kan anmode om et kundelogin her. Med dit login kan du nemt og hurtigt gå ind på vores webshop og bestille dine varer – døgnet rundt, hele året.

Bemærk at vi ikke handler med private. Vi handler kun med B2B-kunder. Er du privatkunde og har fundet et par svømmebriller, som du gerne vil købe, er du velkommen til at kontakte os på mail. Så henviser vi dig til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om indkøb af svømmebriller til voksne

Har du brug for råd og vejledning til indkøb af svømmebriller til voksne, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores konsulenter, Torben (dækker Jylland) og Ole (dækker Fyn og Sjælland) har mange års erfaring i at rådgive svømmebade om indkøb af svømmebriller og sammensætning af sortimenter, og de vil også meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte dem på mail eller telefon, og de kommer selvfølgelig også meget gerne på besøg ved dig til et uformelt, uforpligtende snak om et samarbejde med LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Torben og Ole og alle vores andre medarbejdere her.

Vil du gerne vide mere om LML SPORT og vores tilgang til at være din samarbejdspartner, kan du læse om os her.