Badesko & badestrømper
Navn (A-Å)
Viser 1 til 20 af 36

Badesko og badestrømper til pool og strand

LML SPORT er din engrosforhandler af badesko, svømmesko og neoprenstrømper til børn og voksne. Vores kunder omfatter bl.a. badelande, friluftsbade, campingpladser, svømmehaller, feriecentre og B2C-webshops. Vores udvalg er stort og nøje udvalgt, så du kan finde det helt perfekte badefodtøj til dine badegæster – uanset om det er ved pool eller strand.

Badeskoene beskytter fødderne mod skarpe genstande, f.eks. sten og skaller på stranden, og på de våde, glatte gulve i svømmehaller og badelande sikrer de skridhæmmende badesko et godt fodfæste. Vi anbefaler særligt, at børn bærer badesko, så de ikke falder og slår sig ved poolen.

 

Neoprensko og neoprenstrømper til voksne

Her på siden finder du et stort udvalg af neoprensko og neoprenstrømper til voksne. Langt de fleste af vores badesko til voksne er unisex og fås i både dame- og herrestørrelser, men vi har også særlige dame- og herremodeller. Vi har badesko i store størrelser – helt op til str. 50.

Vores udvalg omfatter både ensfarvede badesko med et enkelt design og badesko med print og mønstre, som er mere opsigtsvækkende. Her finder du altså noget for enhver smag. Leder du efter badesko, som du ikke finder her, kan du altid tage fat i os. Det er sikkert noget, vi kan skaffe.

 

Svømmesko og badestrømper til børn og babyer

Udover et stort udvalg af badesko til voksne forhandler vi også et bredt udvalg af badestrømper og badesko til børn og babyer. Vores badesko til børn findes helt ned til str. 20, så her finder du også badesko til de allermindste badegæster.

Vores sortiment af badesko til børn omfatter enkle, ensfarvede badesko og de fineste børnebadesko med print og flotte, friske farver, som de små badegæster til elske.

 

Engroswebshop med hurtig levering af badesko til svømmebade

En håndfuld af vores produkter indenfor badesko har er lagervare-mærke. Det e varer, vi typisk har på lager og kan sende til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se alle vores lagervarer her.

De badesko, som ikke har et lagervare-mærke, vil typisk blive leveret til dig direkte fra producentens eget lager. Leveringstiden varierer og fremgår på produktet.

For at købe ind på vores B2B-webshop skal du være oprettet som kunde. Du kan anmode om kundelogin her. Med dit login kan du hurtigt og nemt gå ind på vores webshop og bestille dine varer - døgnet rundt, hele året.

Bemærk at vi er B2B-forhandler. Vi sælger desværre ikke til private. Er du privatkunde, og har du fundet et par badesko, som du gerne vil købe, er du meget velkommen til at kontakte os på mail. Så henviser vi dig til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om indkøb af badesko til din svømmeshop

Har du brug for råd og vejledning om indkøb af badefodtøj til pool og strand, står vi klar til at hjælpe dig. Vores konsulenter, Ole (dækker Sjælland og Fyn) og Torben (dækker Jylland), har mange års erfaring med at vejlede og rådgive svømmebade angående indkøb af badesko.

Ole og Torben hjælper dig gerne over mail eller telefon, men de kommer også meget gerne forbi dig til en uformel, uforpligtende samtale om et muligt samarbejde mellem dig og LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Ole og Torben og vores øvrige medarbejdere her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du gerne vide mere om LML SPORT og hvordan vi vil agere som din leverandør til badeanlæg, kan du læse om os her.