Badesandaler & klipklappere
Navn (A-Å)

Badesandaler og slippers til pool og strand

LML SPORT er din B2B-forhandler af badesandaler, clogs, slippers og klipklappere til børn og voksne. Vi handler bl.a. med feriecentre, campingpladser, badelande, havnebade, svømmehaller, friluftsbade, B2C-webshops og svømmeklubber. Vores udvalg er stort og omfatter både enkle, prisvenlige badesandaler og badesandaler i højeste kvalitet med flere smarte detaljer.

 

Badesandaler og klipklappere til voksne

Ved os finder du et bredt udvalg af badesandaler og slippers til mænd og badesandaler og klipklappere til kvinder. Vi har alle tænkelige modeller, f.eks. sandaler med v-strop/tåstrop, klipklappere med velcrolukning, modesandaler med fine print til ferie & fritid, funktionelle badesandaler med ergonomisk udformning samt slippers med skridhæmmende bund, som er særligt velegnet til våde, glatte gulve i svømmehaller og badelande.

Vores badesandaler findes både i unisex-modeller og i henholdsvis dame- og herrestørrelser. Vores damestørrelser er str. 36-42, mens herrestørrelserne går fra str. 41 og for nogle modeller helt op til str. 50. Vi har altså også badesandaler i store størrelser.

De fleste af vores sandaler sælges enkeltvist, men vi har også multipakker med budgetvenlige badesandaler i blandede størrelser til herrer og damer.

 

Badesandaler og clogs til børn

Udover et stort udvalg af sandaler til voksne sælger vi naturligvis også et bredt udvalg af fine, behagelige badesandaler, crocs og slippers til børn. Her finder du både klipklappere med åben tå, sandaler med lukket tå, badesandaler med justerbare spænder/velcrolukning og de sødeste, små plastiktræsko til de mindste badegæster.

Vi har badesandaler til de helt små børn fra str. 22, til teenagebørnene op til str. 35 og alt midtimellem, og sandalerne findes i et væld af forskellige farver, som både drenge og piger vil elske.

 

B2B-webshop med hurtig levering af badesandaler til svømmebade

Flere af vores produkter indenfor badesandaler har et lagervare-mærke. Det er varer, vi har på eget lager og kan sende til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se alle vores lagervarer her.

De badesandaler, som ikke har et lagervare-mærke, vil typisk blive leveret til dig direkte fra leverandørens eget lager. Leveringstiden kan du se på det enkelte produkt.

For at handle på vores online engroswebshop skal du have et kundelogin. Du kan anmode om kundelogin her. Med dit login kan du nemt og hurtigt købe de ting, du skal bruge, her på vores webshop.

Bemærk at vi er en engrosforhandler, som ikke sælger til private. Vi handler kun med virksomheder, kommuner og foreninger. Er du privatkunde og har set et par badesandaler, som du gerne vil købe, er du meget velkommen til at kontakte os på mail. Så vil vi henvise dig til nærmeste forhandler.

 

Vejledning om indkøb af badesandaler til swimshop

Vil du gerne have vejledning om indkøb af klipklappere, slippers og badesandaler, står vi klar til at hjælpe dig. Vores to konsulenter, Torben (dækker Jylland) og Ole (dækker Sjælland og Fyn), har mange års erfaring med at vejlede swimshops og svømmebade angående indkøb af badesandaler.

Torben og Ole kan hjælpe dig per mail eller telefon, men de kommer også meget gerne forbi dig til en helt uformel, uforpligtende samtale om et muligt samarbejde med LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Torben og Ole og alle vores andre medarbejdere her. Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Vil du gerne vide mere om LML SPORT, vores historie, værdier og tilgang til at være din pålidelige leverandør til svømmebade, kan du læse om os her.