Vådrumsmåtter
Navn (A-Å)

Skridsikre måtter til vådrum

Hos LML SPORT forhandler vi flere forskellige typer vådrumsmåtter – skridsikker gulvbelægning, som er fremstillet særligt til vådrum med glatte gulve. Vådrumsmåtterne forhindrer, at man glider og falder på det glatte underlag.

Vores vådrumsmåtter kan f.eks. bruges i svømmehaller, badelande, feriecentre, friluftsbade, havnebade, campingpladser, fitnesscentre, saunaer, spacentre, skoler og andre steder med vådrum/baderum, hvor der kan opstå glatte gulve.

 

Skridhæmmende og vandtætte måtter til vådrum

Vores vådrumsmåtter er produceret i PVC eller Thermolast® og har en tekstureret overflade, som giver et forbedret greb og fodfæste, hvormed de virker skridhæmmende.

Måtterne er samtidig vandtætte, slidstærke og resistente overfor såvel lave/høje temperaturer og kemikalier, hvormed de ikke mørnes og slides selv i de barske miljøer i f.eks. svømmehaller.

 

Vådrumsmåtter i forskellige farver og størrelser

Vores vådrumsmåtter fås i fire forskellige designs med hver deres særlige fordele og hver deres prisklasse – ”Standard Matting” er vores billigste alternativ og, som navnet antyder, en standardløsning uden de store dikkedarer, mens "Thermolast® K PVC-free Mat" er vores dyreste, men også mest innovative løsning af den allerbedste kvalitet.

Alle vådrumsmåtterne fås i forskellige farver – både neutrale farver, som f.eks. hvid, grå og sort, som falder i med gulvbelægningen, og mere opsigtsvækkende farver, som f.eks. gul og rød, der virker som signalfarver.

Vådrumsmåtterne fås i forskellige bredder, så de fås til både smalle og brede gangarealer. De sælges desuden alle pr. meter.

 

Vådrumsmåtter af tysk kvalitet fra EHA

Vi forhandler vådrumsmåtter fra tyske EHA. Vi har mere end 50 års erfaring i svømmebadsbranchen, og vi kender branchen som vores egen bukselomme. Vi har nøje udvalgt EHA som vores leverandør af vådrumsmåtter, fordi de producerer den bedste kvalitet på markedet. Vådrumsmåtterne fra EHA er stort set umulige at slide op, og de holder sig flotte år efter år.

EHA har mere end 65 års erfaring med at producere PVC-måtter til vådrum, og de både designer og producerer deres vådrumsmåtter i Tyskland. De er derfor garanter for den velkendte ”Made in Germany”-kvalitet.

 

Vådrumsmåtter af den bedste kvalitet

Ved LML SPORT vægter vi kvalitet højere end alt andet. Dels fordi vi synes, at vores kunder fortjener det bedste, men også fordi vores erfaring er, at kvalitetsprodukter altid er det klogeste og billigste valg i længden, fordi de bare holder.

Endelig er kvalitet i vores optik lig med bæredygtighed. Et produkt af høj kvalitet har en længere levetid end et billigt produkt af lavere kvalitet og skal derfor ikke udskiftes i tide og utide. Ved at købe kvalitet undgår vi unødig overproduktion og tæring på naturens ressourcer.

 

Engrosforhandler af vådrumsmåtter med online shop

Vi er en engrosvirksomhed og sælger kun til institutioner og virksomheder. Vi sælger desværre ikke til private.

Du kan se og købe vores udvalg af vådrumsmåtter her på webshoppen. For at handle på vores webshop skal du være oprettet som webkunde. Det gør du nemt og hurtigt ved at udfylde vores kundeformular. Vi behandler din anmodning hurtigst muligt, og derefter er du klar til at handle online ved os.

 

Rådgivning om valg af vådrumsmåtter

Har du spørgsmål til vores vådrumsmåtter, eller vil du gerne have råd og vejledning til at vælge den rette løsning til dine faciliteter? Så må du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail, og skulle det være aktuelt, kommer en af vores sælgere også gerne ud til dig til en snak om mulighederne – naturligvis helt gratis og uforpligtende.

 

Andre produkter til vådrum og baderum

Udover måtter til vådrum sælger vi også inventar og opbevaringsmøbler til vådrum fra Vendiplas. Er du ved at indrette omklædningsrum og baderum, forhandler vi også alt hertil, f.eks. hårtørrere, håndtørrere, inventar til omklædningsrum, pusleborde og adgangskontrolsystemer.