Hårtørrere
Navn (A-Å)

Hårtørrere til omklædningsrum og hoteller

Ved LML SPORT finder du et stort udvalg af hårtørrere og føntørrere. Vi har sammensat et bredt udvalg af hårtørrere, så der er en oplagt løsning til alle faciliteter, kundegrupper og budgetter.

Vores hårtørrere kan bruges i omklædningsrum og baderum i svømmehaller, badelande, feriecentre, idrætscentre, fitnesscentre og spacentre. Også på hoteller, campingpladser, udlejningshuse og skoler er det oplagt at bruge vores hårtørrere.

 

Hårtørrere fra Starmix – tysk kvalitet til kommerciel brug

Vores hårtørrere er fra tyske Starmix. Vi har valgt Starmix som leverandør, fordi de er garanter for den velkendte, høje ”Made in Germany”-kvalitet, og fordi de producerer hårtørrere særligt til kommerciel brug, som skal kunne holde til intensiv brug under professionelle forhold.

Starmix producerer både almindelige, håndholdte hårtørrere med eller uden vægholder og de mere industrielle, meget effektive vægmonterede hårtørrere. Vi har både budgetvenlige basis-hårtørrere og premium hårtørrere med eksklusivt design. Vores hårtørrere fås med forskellige effekter fra 1200W helt op til 2000W.

 

Håndholdte hårtørrere

Blandt vores udvalg af hårtørrere finder du mange forskellige klassiske, håndholdte hårtørrere. Vi forhandler både håndholdte hårtørrere uden vægholdere og med vægholdere – nogle endda med indbygget stikkontakt i vægholderne. De håndholdte hårtørrere er en god, fleksibel løsning, som kan bruges alle steder.

 

Vægmonterede hårtørrere

Modsat håndholdte hårtørrere, som er fleksible og kan flyttes, er vægmonterede hårtørrere en permanent installation i rummet. Hårtørreren monteres på væggen – enten direkte på væggen eller på en højdejustering – og den kan altså ikke sådan lige flyttes.

Til gengæld er de vægmonterede hårtørrere meget effektive og kan tørre håret meget hurtigt, hvilket er til stor glæde for kunderne. Og fordi de er fastmonteret på væggen, er de ikke sådan lige et putte i tasken og stjæle, som man desværre oplever i nogle omklædningsrum med de håndholdte hårtørrere. Derfor foretrækker mange de vægmonterede hårtørrere i omklædningsrum og baderum med meget kundeaktivitet.

 

Supplerende udstyr til omklædningsrum

Står du og skal indrette et nybygget omklædningsrum, eller skal du have moderniseret dine faciliteter? Hos LML SPORT finder du alt til omklædningsrummet. Vi sælger bl.a. også håndtørrere, pusleborde, opbevaringsmøbler, interiør til omklædningsrum og systemer til adgangskontrol. Kort sagt: Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette gode og velfungerende omklædnings- og badefaciliteter til dine kunder.

 

Engrosforhandler af hårtørrere

Er du på udkig efter en hårtørrer, som du ikke finder her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os. Måske er det noget, vi kan skaffe, og vi vil i hvert fald meget gerne gøre forsøget.

Vi gør desuden opmærksom på, at vi desværre ikke handler med privatpersoner. Vi er en engrosforhandler, og du skal være oprettet som kunde på vores webshop for at handle med os.