Håndtørrere
Navn (A-Å)

Berøringsfri håndtørrere til offentlige toiletter og baderum

Hos LML SPORT finder du et stort udvalg af håndtørrere (eller håndtørringsmaskiner, lufttørrere, håndblæsere og tørremaskiner, som de også kaldes) til offentlige toiletter, baderum og omklædningsrum i bl.a. svømmehaller, badelande, feriecentre, idrætscentre, kontorbygninger og skoler.

Vi har sammensat et bredt udvalg af håndtørrere, så der er den rette løsning til alle behov og budgetter: fra den budgetvenlige model med god ydeevne og en lav pris, til den supereffektive og innovative håndtørrer, som tørrer hænderne på et splitsekund.

Vi har kompakte håndtørrere, som kan passes på selv de mest trange steder, og større håndtørrere, som til gengæld leverer maksimal ydeevne og lynhurtig tørretid. Alle vores håndtørrere er robuste og kraftige i konstruktionen, så de kan modstå det slid, som de unægtelig vil blive påført i kommercielle sammenhænge.

 

Topmoderne, effektive og hygiejniske håndtørrere af tysk kvalitet

Vi forhandler håndtørrere fra tyske Starmix, som producerer håndtørrere til kommerciel brug. Starmix er garant for den velkendte ”Made in Germany”-kvalitet og leverer topmoderne, effektive og bæredygtige håndtørrere med hurtig tørretid, der sikrer dine gæster/kunder en god oplevelse, når de skal have tørret hænder.

 

Hvorfor vælge en håndtørrer fremfor papir eller håndklæder?

Håndtørreren er et miljøvenligt og hygiejnisk alternativ til papir og håndklæder. Papir er et engangsprodukt, og selvom papir genbruges i stort omfang, kræver det ressourcer til indsamling, transport og bearbejdning at genanvende papiret.

Håndklæder kan bruges flere gange, men til gengæld kræver de hyppig vask for at opretholde en god hygiejnestandard, og på den måde belaster de miljøet og elregningen unødvendigt.

Håndtørreren kan bruges igen og igen, og vælger du en håndtørrer fra vores udvalg fra Starmix, er du sikker på at få en maskine, som holder i mange år. Den er nemlig produceret til hyppig brug under professionelle forhold. Vores håndtørrere er ligeledes meget energieffektive og med lynhurtig tørretid, hvilket sikrer et lavt energiforbrug og mindre miljøbelastning.

Sidst men ikke mindst bør det nævnes, at langt de fleste kunder foretrækker en effektiv håndtørrer fremfor både papir og håndklæder, som opleves som mindre hygiejniske og mere besværlige løsninger til at tørre hænderne. Kundetilfredsheden er derfor også en vigtig årsag til at vælge en håndtørrer fremfor papir og håndklæder.

Kort sagt: En god håndtørrer er en investering, som giver rigtig god mening, og som du helt sikkert aldrig vil fortryde.

 

Beregn din besparelse ved håndtørrere fremfor papir

Starmix har udviklet en beregner, som kan give dig et cirkatal for, hvor meget du kan spare ved at bruge en håndtørrer fremfor engangspapir. Du kan finde beregneren her. Beregnerens resultater skal selvfølgelig tages med forbehold, men vi synes alligevel, at den er brugbar til at illustrere gevinsten ved at gå fra papir til håndtørrer.

 

Andet udstyr til offentlige toiletter og omklædningsrum

Er du ved at indrette nye toilet- eller omklædningsfaciliteter, eller skal dine gamle faciliteter have et facelift, så finder du meget mere end bare håndtørrere blandt vores store produktudvalg. Vi sælger også hårtørrere til professionel brug, pusleborde, møbler til omklædningsrum og adgangskontrolsystemer. Hos LML SPORT finder du altså alt, hvad du skal bruge for at indrette gode, funktionelle toiletter og omklædningsrum.

 

Engrosforhandler af elektriske håndtørrere

Vi er en engrosforhandler og sælger kun til virksomheder og institutioner. Vi handler desværre ikke med privatkunder. For at handle på vores webshop skal du være oprettet som webkunde. Det gør du nemt og enkelt ved at udfylde formularen her.

 

Hjælp til at vælge den rette håndtørrer

Har du brug for hjælp til at vælge den rette håndtørrer til dine faciliteter og specifikke kundegruppe, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med glæde, så du kan give dine kunder den bedste oplevelse.

Fandt du ikke den type håndtørrer, som du var på udkig efter, her på siden? Så er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi kan sikkert skaffe det, du søger, og vi vil i hvert fald gerne gøre forsøget, så tøv endelig ikke med at kontakte os.