Omklædningsrum
Navn (A-Å)
Viser 1 til 20 af 43

Inventar til omklædningsrum

Her på siden finder du en langt række forskellige produkter til indretning af omklædningsrum og baderum. Du finder blandt andet...

  • Garderobeskabe
  • Håndklædereoler
  • Nøglebånd
  • Bænke
  • Knagerækker
  • Tøjstativer

Vores produkter til omklædningsrum er henvendt til alle tænkelige steder med omklædningsrum og baderum, f.eks. svømmehaller, badelande, friluftsbade, vinterbadeklubber, havnebade, campingpladser, feriecentre, idrætshaller, fitnesscentre, skoler og institutioner.

 

Omklædningsinventar fra Geschwender – tysk kvalitet

LML SPORT har et tæt samarbejde med tyske Geschwender, som er specialister i inventar til vådrum. Geschwenders inventar er produceret i højtrykslaminat, HPL, og vi har valgt Geschwender, fordi de leverer den bedste kvalitet på markedet. Den klassiske ”Made in Germany”-kvalitet, som bare er næsten umulig at slå.

Du kan muligvis godt finde billigere alternativer, men vores erfaring er, at Geschwenders kvalitet bare holder bedre end konkurrenternes. Dermed kan det, der i første omgang virker som en billigere, mere fornuftig beslutning ende ud med at være en uklog og dyrere beslutning.

Geschwender er valget, der bedst betaler sig i det lange løb, når dit inventar stadig står skarpt efter 20 år, som vi har eksempler på. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne for at skabt inventar efter dine mål og nøjagtigt, som du gerne vil have det, fra Geschwender. Vi er din professionelle og loyale sparringspartner i projektet og tager os af al kontakten med producenten.

 

Bænke og knagerækker til omklædningsrum fra Vendiplas

Udover skræddersyede inventarløsninger fra Geschwender sælger vi også bænke og knagerækker fra Vendiplas. Vendiplas’ møbler er standardløsninger, men udvalget er kæmpestort og fås i mange farver, og derfor kan du helt sikkert også finde en løsning, der passer perfekt til dine faciliteter.

Vendiplas’ møbler er lavet i slidstærkt og robust PVC, som kræver minimal vedligeholdelse og tåler temperaturer fra 40°C til +80°C. Efter mere end 50 års erfaring i vådrumsbranchen ved vi, hvad der holder, og vi har valgt Vendiplas som leverandør af vores vådrumsinventar, fordi deres PVC-møbler er af den bedste kvalitet på markedet.

 

Nøglearmbånd til garderobeskabe

Blandt vores udvalg til omklædningsrum finder du også et bredt udvalg af armbånd til nøgler. Nøglerne er til omklædningsrummets garderobeskabe, og det er nødvendigt med en velfungerende løsning til opbevaring af nøglerne., så nøglerne ikke bliver væk – til gene for både gæst og personale.

Ved LML SPORT forhandler vi alt fra de klassiske gummiarmbånd i forskellige farver, over tynde, plastbelagte spiralarmbånd, til topmoderne, ultrabløde gummiarmbånd med justerbar strop, integreret nøgleholder med knaplås og mulighed for nummerering. Tre løsninger i tre forskellige prislejer.

De klassiske gummiarmbånd er en prisbillig løsning til omkring 50 ører pr. stk., mens de nye gummiarmbånd er en investering. Til gengæld er de nye armbånd i et lækrere design og er mere behagelige at have på. De mørner ikke og er et bæredygtigt valg med mulighed for at købe reservedele, som minimerer behovet for at ”smide væk og købe nyt”.

 

Håndklædereoler til omklædningsrum

Et andet vigtigt produkt til omklædningsrum er håndklædereolen. Reolen er beregnet til at lægge sit håndklæde i, mens man bader. Det skal være lige ved hånden, tæt på bruserne. Reolen vil blive udsat for stor meget fugt, og derfor er det ikke en god idé at bruge en billig hylde, hvis du vil have løsningen til at holde. Vælg i stedet en reol/hylde, som er særligt designet til vådrum.

Ved LML SPORT sælger vi to forskellige typer håndklædereoler. Den ene håndklædereol er lavet i polypropylen og alu. Dette er den billigste af vores to løsninger. Den anden håndklædereol er fra tyske Geschwender og lavet i højtrykslaminat, HPL. HPL er et dyrere materiale end polypropylen og alu, men som til gengæld også ser lidt mere eksklusivt ud i manges optik. Begge vores håndklædereoler er særligt designet til vådrum og holder år efter år. De fås desuden begge med 12 eller 20 rum.

 

Engrosforhandler af udstyr til omklædningsrum

LML SPORT er en engrosforhandler og handler kun med virksomheder og institutioner. Vi handler desværre ikke med privatpersoner.

For at se priser og handle på vores webshop skal du være oprettet som webkunde. Du opretter nemt og hurtigt et kundelogin her, og når vi har behandlet din anmodning om login, er du klar til at handle.

 

Inventar til omklædningsrum med hurtig levering

Mange af vores produkter til omklædningsrum laves på bestilling efter aftale med dig. Disse varer kan du se leveringstiden på ved at klikke ind hvert enkelt produkt.

De mere hverdagsprægede af vores produkter til omklædningsrum, som f.eks. nøglebånd og hængelåse, har vi på eget lager, så vi kan sende dem til dig med lynhurtig levering. Faktisk vil din bestilling af lagervarer typisk være fremme ved dig allerede dagen efter, hvis vi har din bestilling inden kl. 11 (gælder kun på hverdage).

 

Andre produkter til omklædningsrum

Foruden alt hvad du finder her på siden, forhandler vi også f.eks. håndtørrere, hårtørrere, adgangskontrolsystemer og pusleborde til omklædningsrum. Ved LML SPORT finder du altså nærmest alt, hvad du skal bruge for at indrette gode, funktionelle omklædningsrum.