Opbevaring
Navn (A-Å)
Viser 1 til 20 af 87

Opbevaring til vådrum i svømmehaller og badelande

Hos LML SPORT finder du et kæmpestort udvalg af opbevaringsmøbler, som er særligt udviklet til vådrum. Vores kunder omfatter bl.a. svømmehaller, badelande, spacentre, feriecentre og idrætscentre, hvor de har ganske særlige omgivelser, der kræver robuste og slidstærke møbler. Det finder du netop her.

Vi har sammensat et bredt udvalg af opbevaringsløsninger, så du finder en passende løsning til alle opbevaringsbehov. Her på siden finder du eksempelvis...

  • Vogne til transport af svømmeudstyr
  • Multivogne til opbevaring af f.eks. bolde, svømmevinger og poolnoodles
  • Opbevaringskurve til f.eks. armvægte, kegler, bælter og lignende
  • Reoler med skillerum til opbevaring af pooltoys og skumplader
  • Vogne til opbevaring af fitnessmåtter
  • Boldreoler og boldvogne med hjul
  • Vogne til opbevaring af banetove

Kort sagt: Her på siden finder du opbevaring til al slags svømmeudstyr, bassinudstyr og sportsudstyr.

 

Slidstærke opbevaringsmøbler, der tåler høje og lave temperaturer

Vores udvalg af opbevaringsløsninger spænder vidt, men alle møbler har det til fælles, at de er produceret i slidstærk PVC, som er rustfrit og stort set vedligeholdelsesfrit. Materialet er ligeledes resistent overfor fugt, bakterier og klorin, samtidig med at det er hygiejnisk og nemt at holde rent.

Endelig tåler vores vådrumsmøbler temperaturer fra -40°C til +80°C. Det gør møblerne egnet til vådrum i svømmehaller og badelande, som før nævnt, men også andre steder med såvel meget høje som lave temperaturer f.eks. storkøkkener, vaskerum, lagerrum og kølerum, hvor inventarets gode hygiejniske og rengøringsvenlige egenskaber også er en stor fordel.

 

Opbevaringsløsninger fra Vendiplas: Høj kvalitet til rimelige priser

Vores opbevaringsmøbler er fra Vendiplas, som arbejder under sloganet: "Plastmøbler i høj kvalitet til rimelige priser". Og det er netop, hvad de leverer. Opbevaringsmøbler af virkelig høj kvalitet – såkaldte ”livstidsprodukter”, som du stort ikke kan slide op, og så til yderst fordelagtige priser.

Vendiplas har mere end 20 år på bagen, og deres møbler er anerkendt over hele Europa for deres høje kvalitet. Med hovedkontor i London og produktionsfaciliteter i Litauen, sikres det, at produktionsomkostningerne og hermed priserne er meget fordelagtige.

 

Opbevaringsmøbler efter dine mål

Her på siden finder du et stort udvalg af opbevaringsmøbler i standardfarver og standardmål, men Vendiplas producerer også en lang række opbevaringsløsninger efter specialmål.

Hvis du har et særligt ønske til et produkt, må du derfor endelig kontakte os. Vi hjælper dig gennem hele processen og varetager kontakten til Vendiplas. Du skal bare fortælle os, hvad du vil have, og så får vi lavet et gratis, uforpligtende tilbud og tager os af resten, hvis du skulle vælge at takke ja til tilbuddet. Kontakt os for at høre mere om specialløsninger fra Vendiplas.

 

Engrosforhandler af vådrumsmøbler

Vi gør opmærksom på, at vi er en engrosforhandler, som kun handler med virksomheder og institutioner. Vi handler desværre ikke med privatpersoner.

For at handle på vores webshop skal du være oprettet som webkunde. Du opretter nemt og hurtigt et login her.

Har du brug for hjælp og vejledning til din bestilling, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan finde den perfekte opbevaringsløsning til dine faciliteter.

Leder du efter en særlig opbevaringsløsning, som du ikke fandt her på siden? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Måske er det noget, vi kan skaffe, og vi vil i hvert fald gerne gøre forsøget.

 

Bemærk: Fragt tilkommer.