Vandpolo
Navn (A-Å)

Vandpolo

Ved LML SPORT finder du et bredt udvalg af udstyr til vandpolo. Blandt vores store udvalg finder du blandt andet:

  • Mål og mållinjer til vandpolo – både til klassisk vandpolo og strandvandpolo
  • Baner, mållinjer, sidelinjer og udskiftningsområder til vandpolo
  • Vandpolobolde (Mikasa/Malmsten) – både til voksne, damer og børn/junior
  • Frigivningssystem til vandpolobolde
  • Reklamebøjer, dommerflag, kegler, boldholdere og meget andet tilbehør til vandpolo

 

Malmsten: Officiel leverandør til World Aquatics

Vi forhandler udstyr til vandpolo fra Malmsten, som er officiel leverandør til World Aquatics – svømmeforbundenes verdensorganisation (tidligere kaldet FINA). Malmstens vandpoloudstyr kan både bruges til træning og konkurrencer, og du finder både udstyr til klassisk vandpolo og strandvandpolo.

 

Hvad er vandpolo?

Vandpolo minder om håndbold, men det foregår i vand, og reglerne er lidt anderledes. Der er to hold á syv spillere fordelt på 1 x målmand, 1 x stopper, 1 x 2-meter, 2 x backs og 2 x wings. Der er et mål i hver ende af banen, og det hold, der scorer flest mål i modstanderens mål, vinder.

Kampen er inddelt i fire perioder á 8 minutters varighed. Kampen sættes i gang ved, at bolden frigives midt på banen, og så skal begge bold sprinte mod den fra hver deres baglinje.

Vandpolo kan både spilles i svømmehaller og i open water – også kaldet ”strandvandpolo” eller ”beachvandpolo”. I klassisk vandpolo måler banen typisk L30 x B20 for herrer og L25 x B20 m for damer. I strandvandpolo er banen mindre: L15 x B10-12,5 m.

 

Engrosforhandler af vandpoloudstyr

Vi er en engrosforhandler, som sælger vandpoloudstyr til svømmehaller, idrætsklubber, friluftsbade og mange andre steder med offentlig adgang til vand. Vi sælger desværre ikke til private. Hvis du vil handle her på vores webshop, skal du først oprettes som B2B-kunde.

 

Vejledning til indkøb af udstyr til vandpolo

Fandt du ikke det udstyr til vandpolo, som du ledte efter? Eller har du spørgsmål til vores vandpoloudstyr? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcist det vandpoloudstyr, som du står og mangler.