Dykkelegetøj
Navn (A-Å)

Dykkelegetøj til svømmebade

Dykkeringe med tal, dykkebolde, dykkeskiver, dykkestave og dykkedyr – der findes meget forskellige dykkelegetøj, og her ved LML SPORT finder du selvfølgelig det sjoveste og bedste dykkelegetøj til børn og barnlige sjæle, som elsker at dykke. Dykkelegetøjet er bedst til bassiner i f.eks. svømmehaller, badelande, feriecentre og campingpladser, men det kan også sagtens bruges på stranden.

Vi har dykkelegetøj fra bl.a. BECO og Splash About, og du finder både dykkelegetøj, der sælges enkeltvist, og pakker med flere stykker dykkelegetøj. Alt vores dykkelegetøj er i flotte farver, som inviterer til børneleg, og som man tydeligt kan se på vandbunden.

 

Dykkedyr – søde og finurlige

Hos LML SPORT forhandler vi et væld af forskellige farvestrålende og finurlige dykkedyr, f.eks. delfiner, klumpfisk, blæksprutter, sværdfisk og skildpadder. Børn vil elske at kaste de søde dykkedyr ned i vandet og dykke ned efter dem.

 

Dykkelegetøj med tal

For de lidt større børn, der skal udfordres lidt mere, har vi dykkelegetøj med tal, f.eks. dykkeringe med tal. Kast alle dykkeringene i vandet, og så skal barnet finde dykkeringene i den rigtige rækkefølge. Talsystemet gør dykkelegen mere udfordrende og sjov for de børn, som har vænnet sig til at dykke ned på bunden, og som nu gerne vil have sværhedsgraden et nøk op.

 

Dykkelegetøj til undervandsleg

Udover en masse forskellige slags dykkelegetøj, som man skal dykke ned efter, samle og op og tage med op, finder du også dykkeringe, dykkebuer og slalombånd, her på siden. Disse produkter bruges til at skabe en undervandsbane med buer, ringe og slalom, som man skal svømme igennem – en rigtig sjov og udfordrende dykkeleg for større børn og voksne, der føler sig trygge ved at holde vejret lidt længere under vandet.

 

Dykkelegetøj med hurtig levering

Det meste af vores dykkelegetøj har vi på lager og kan sende til dig med dag-til-dag levering. Det gælder alle de varer, der er mærket med ”lagervare”. For de varer, som ikke er mærket med ”lagervare”, kan du se leveringstiden på det enkelte produkt.

 

Hvis du søger noget særligt strandlegetøj, som du ikke finder her, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe det meste, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Bemærk: Vi er engrosforhandler og sælger desværre ikke til privatpersoner.

 

Er du udkig efter legetøj, der kan bruges over vandet i svømmebadet, skal du se vores sider med små badedyr, strandlegetøj eller strandspil. Her har vi samlet en masse forskelligt vandlegetøj til børn og barnlige sjæle.