Strandspil & strandsport
Navn (A-Å)

Strandspil og strandsport

Badebolde, strandtennis, basketball, beachvolley, fodbold, catchball, frisbee, badminton, bordtennis – her på siden finder du udstyr til stort set al slags strand- og vandsport. Her er spil og sportsudstyr til både børn og voksne og til både strand og pool.

Vi har badebolde og strandspil fra bl.a. BECO, Bestway, Malmsten og Splash About. Klik her hvis du er på udkig efter udstyr til vandpolo. Alt vores vandpoloudstyr har vi nemlig samlet på en side for sig.

 

Store og små badebolde

Hos LML SPORT finder du et stort udvalg af badebolde – store og små, farvestrålende og stribede, med print og formet som søde fisk. Kort sagt: Her er alle slags badebolde, som indbyder til leg og spil for både børn og voksne. Badeboldene er en klassiker ved både stranden og i poolen.

 

Strandtennis - til strand og pool

Strandtennis er den ultimativt klassiske strandsport, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige strandtennissæt – både i plast og i neopren. Både voksne og de større børn vil elske at spille strandtennis – og på trods af navnet kan strandtennis spilles ved al slags vand, også i poolen.

 

Fodbolde og bløde strandbolde

Vores udvalg af strandsport omfatter naturligvis også mange forskellige fodbolde og bløde strandbolde. Vi har bl.a. ”rigtige” læderfodbolde, minibolde, skumbolde, strandbolde og volleybolde. Her er bolde til både børn og voksne og til alle slags boldspil ved vandet.

 

Strandspil med hurtig levering

Mange af vores strandspil og strandsport har vi på lager og kan derfor sende dem til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Dette gælder de produkter, der er mærket med ”lagervare”. Se leveringstiden på den enkelte vare på de produkter, der ikke er mærket med ”lagervare”.

Hvis du søger et særligt strandspil eller badebold, som du ikke finder her, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe det meste, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Bemærk: Vi er engrosforhandler og sælger desværre ikke til privatpersoner.