Strandlegetøj
Navn (A-Å)

Strandlegetøj til børn

Legetøjsbåde, legetøjsbiler, skovle, spande, vandkander, strandmåtter, spejle og ikke mindst vandpistoler. Ved LML SPORT har vi et kæmpe udvalg af farvestrålende strandlegetøj, som børnene vil elske at lege med, når de er ved stranden. Legetøjet er også oplagt til campingpladser, svømmehaller, badelande, feriecentre og hoteller, hvor børnene vil elske at lege ved og med vand.

Vi har strandlegetøj fra bl.a. BECO, Malmsten og Splash About og har nøje sammensat udvalget, så det appellerer til både små og store børn – og både drenge og piger.

 

Strandsæt med spande, vandkander, skovle og sandforme

En tur til stranden indbyder til leg med sand og vand for de mindste badegæster, og derfor skal de selvfølgelig udstyres med spande, skovle, river, sandforme, sandruller og alt det andet klassiske strandlegetøj. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af forskellige strandsæt, som indeholder alt det, børnene vil elske at lege med på stranden.

 

Vandpistoler og vandbomber

Uanset om de er ved stranden eller poolen, er børn altid klar på vandkamp, og her på siden finder du et stort udvalg af vandbomber og vandpistoler, der indbyder til timevis af vandleg. Vi har både små, kompakte vandpistoler til de mindste badegæster og store, megaseje vandkanoner og supersoakerere til de lidt større børn.

Vandbomber er et bæredygtigt alternativ til vandballoner. Vandbomberne kan nemlig bruges igen og igen. De dyppes i vand, hvor de så suger vand til sig, og når de kastes, sprøjter vandet ud til alle sider til børnenes store begejstring.

 

Legetøjsbåde og legetøjsbiler

Udover et stort udvalg af strandsæt og vandpistoler finder du også mange forskellige legetøjsbiler, lastbiler, bulldozere, gravkøer, legetøjsbåde og andre køretøjer, som børn vil elske at lege med ved stranden og poolen.

Køretøjerne er lavet i plast og er uden farlige løsdele. Bilerne flyder i vandet og indbyder til timevis af leg i vandet.

 

Strandlegetøj med hurtig levering

Meget af vores strandlegetøj har vi på lager og kan derfor sende det til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Dette gælder det strandlegetøj, der er mærket med ”lagervare”. Se leveringstiden på den enkelte vare på de produkter, der ikke er mærket med ”lagervare”.

 

Hvis du søger noget særligt strandlegetøj, som du ikke finder her, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe det meste, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Bemærk: Vi er engrosforhandler og sælger desværre ikke til privatpersoner.

 

Er du på udkig efter dykkelegetøj og legetøj til under vand, skal du se vores side med dykkelegetøj. Det har vi nemlig samlet på en side for sig selv.