Små badedyr
Navn (A-Å)

Badedyr og badefigurer til børn

Badeænder, hvaler, krokodiller, krabber, søstjerner, fisk, skildpadder, pingviner, næbdyr, sæler, fly, biler, brandbiler og gravkøer – badedyr og badefigurer til børn fås i et væld af former og farver, og hos LML SPORT finder du et kæmpe udvalg af sjove og farvestrålende, små badedyr til de mindste badegæster i svømmehaller, badelande, feriecentre, friluftsbade, på campingpladser og på strandturen.

Vi har bl.a. badedyr til børn fra Splash About, BECO og Malmsten. Vi sælger både badedyr i enkeltpakninger og poser med blandede badedyr, som indeholder en blanding af forskellige badedyr og badefigurer.

 

Badedyr til leg i vandet

Alle vores badedyr er lavet af bløde materialer (plast, naturgummi eller latex) helt uden farlige løsdele og skadelig kemi og ftalater. Badedyrene er skabt til kommerciel brug i svømmebade og tåler mange års leg og slid.

Badedyrene stimulerer barnets fantasi og motorik og er fuldstændig sikre for små børn at lege med. De flyder og skvulper rundt i vandet og er bløde og rare for små børnehænder at røre ved. Badedyrene vil med deres flotte farver og finurlige væsener helt sikkert vække begejstring ved de mindste badegæster.

 

Små badedyr til bad og vandleg

Badedyrene kan både bruges i svømmebassinet eller på stranden, hvor børnene kan plaske rundt i vandet med de søde, små dyr, og i baderummet, når barnet sidder i badekarret før/efter turen i svømmebadet.

Badningen inden/efter turen i svømmehallen kan sommetider være en stressende oplevelse for både børn og forældre, men når børnene får lidt legetøj til deres bad, kan oplevelsen blive rigtig hyggelig.

 

Små badedyr med hurtig levering

En stor del af vores små badedyr har vi på lager og kan derfor sende dem til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Dette gælder de badedyr, der er mærket med ”lagervare”. For de varer, som er ikke er mærket ”lagervare”, kan du se leveringstiden på hvert enkelt produkt.

Hvis du søger en bestemt type badedyr, som du ikke finder her ved os, er du meget velkommen til at kontakte os. Det er sikkert noget, vi kan skaffe, og det hjælper vi dig meget gerne med. Bemærk: Vi er engrosforhandler og sælger desværre ikke til private.