Baderinge & badedyr
Navn (A-Å)

Baderinge og badedyr til børn

Enhjørninger, skildpadder, hajer, krokodiller, hvaler, flamingoer – her ved LML SPORT finder du alle de klassiske badedyr, som børn elsker at lege med i vandet. Udover badedyr har vi også et stort udvalg af baderinge – lige fra babybaderinge med sæde i, som er gode til de allermindste badegæster, over farvestrålende baderinge til de lidt større børn på 2-6 år, til kæmpestore baderinge til rutsjebaner og lazy rivers.

Vi har badedyr og baderinge fra bl.a. BECO, Bestway og Dan Float, og vi sælger til alle erhvervskunder med offentlige adgang til badevand, f.eks. svømmehaller, badelande, feriecentre, hoteller, campingpladser, friluftsbade og havnebade.

Er du på udkig efter kæmpestore badedyr og oppustelige figurer til svømmehaller og open water? Så se vores udvalg af kæmpe badedyr. Du kan også se vores udvalg af skumlegetøj, skumfigurer og skumdyr til vandleg

 

Baderinge til babyer og børn

Baderinge er gode til at give børn tryghed i vandet. Barnet er muligvis ikke klar til at svømme selv endnu, men med en badering om livet, tør de godt padle rundt i vandet. Derfor er baderinge en klassiker til børn - både på stranden og i poolen.

Her på siden finder du et væld af baderinge. Baderinge med prinsessser, baderinge med superhelte, baderinge med søde dyr og farvestrålende baderinge med eksotiske print og motiver.

Udover et stort udvalg af baderinge finder du også mange forskellige luftmadrasser og flydemadrasser, som er gode til både leg og afslapning for børn såvel som voksne.

 

Badedyr til pool og strand

Badedyr er fantastiske til at vænne børn til vandet. Når børnene ser de sjove og seje dyr, får de naturligt lyst til at være i vandet med dem, og derfor er badedyr helt uundværlige, når børnene skal med i vandet.

Hos LML SPORT finder du alle de klassiske badedyr – lige fra lyserøde flamingoer og enhjørninger til pigerne, til seje hajer og krokodiller til drengene. Her er badedyr til alle børn og i forskellige størrelser.

Alle badedyr har praktiske gribehåndtag, så barnet nemt kan komme op på dem, og de er lavet af slidstærk plastik, som tåler leg og tummel i vandet.

 

Baderinge og glideunderlag til rutsjebaner

Udover flotte og seje baderinge, som børnene kan lege med i vandet, forhandler vi også store baderinge, som er beregnet til brug i rutsjebaner. Disse baderinge er fra Dan Float, som specialiserer sig i baderinge til rutsjebaner. Baderingene er lavet i ekstra kraftig vinylplast og er støbt i et stykke uden syninger, man kan kradse sig på. De store baderinge kan selvfølgelig også bruges til leg i vandet som almindelige, små baderinge.

Udover baderinge forhandler vi også glideunderlag til rutsjebaner. Glideunderlagene er et praktisk alternativ til de store baderinge, fordi de fylder mindre og er nemmere at håndtere. De er nemme at opbevare, når de ikke er i brug, og de er hurtige at tørre af og rengøre.

 

Badedyr og baderinge med hurtig levering

Flere af vores badedyr og baderinge har vi på lager og kan derfor sende dem til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Dette gælder de produkter, der er mærket med ”lagervare”. Se leveringstiden på den enkelte vare på de produkter, der ikke er mærket med ”lagervare”.

Hvis du søger noget særligt, som du ikke finder her, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe det meste, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Bemærk: Vi er engrosforhandler og sælger desværre ikke til privatpersoner.