Malmsten Pool Toys

Hos LML SPORT forhandler vi et stort udvalg af ”Pool Toys” fra Malmsten. ”Pool Toys” er en serie af flydende skumlegetøj, som forvandler dit bassin til et sjovt legeland. Skumlegetøjet er et hit ved både små og store. Udvalget af bassinlegetøj er stort. Du finder både sjove dyr, seje fartøjer, blomster, flåder, flydeplader og meget mere.

Bassinlegetøjet er robust og fremstillet i holdbart mikrolenskum, der tåler mange års leg. Det er fremstillet i mikrolen-skum med en lav massefylde på kun 45 kg pr. kubikmeter. På trods af den lave vægt er skumlegetøjet robust og ligger stabilt i vandet. Legetøjet bliver produceret i Sverige og lever selvfølgelig op til EU’s sikkerhedskrav til legetøj (EN 71). Mikrolen er blødt mod huden, og børn kan således kravle og glide på det uden at få mærker.

De store skumelementer skal samles, og designerne har naturligvis sørget for, at elementerne er nemme at samle. De mindre skumelementer leveres klar til brug. Skumlegetøjet kræver desuden næsten ingen vedligeholdelse. De skal bare skylles med vand, og så holder de sig flotte i årevis.

Bemærk: Har du et særligt farveønske, kan det i de fleste tilfælde lade sig gøre at få elementerne specialfremstillet i netop din yndlingsfarve. Kontakt os og hør nærmere.