Skumlegetøj
Navn (A-Å)

Malmsten Pool Toys

Hos LML SPORT forhandler vi et stort udvalg af ”Pool Toys” fra Malmsten. Malmsten ”Pool Toys” er en serie af flydende skumlegetøj, som forvandler dit bassin til et sjovt legeland.

Skumlegetøjet er et hit ved både små og store, og derfor er Malmsten Pool Toys en klassiker i svømmehaller og badelande. De ikoniske badefigurer kombinerer nemlig robusthed med flotte, klare farver og seje designs, som børn bare elsker.

Malmsten Pool Toys indbyder til leg i vandet og kan både bruges inde og ude.

 

Kæmpe udvalg af skumfigurer til vandleg

Udvalget af bassinlegetøj er stort. Du finder både sjove dyr, seje fartøjer, blomster, flåder, flydeplader og meget mere. Seje racerbiler, flyvemaskiner, robåde, ubåde, scootere og færger.

Blandt Malmsten Pool Toys-serien finder du selvfølgelig et stort udvalg af køretøjer, biler og både, som børn vil elske at padle rundt i vandet på.

Børn elsker dyr, og når de skal lege i vandet, er dyrefigurer bare altid et hit. Blandt Malmstens udvalg af skumlegetøj finder du både hvaler, delfiner, hajer, krokodiller, blæksprutter, rokker, mariehøns, heste, drager og ænder, som de små kan boltre sig på i vandet.

Udover et stort udvalg af dyr og køretøjer til vandleg finder du også geometriske figurer, stokke og flåder i alverdens størrelser og variationer blandt Malmsten Pool Toys-udvalget.

 

Robust og vedligeholdelsesfrit skumlegetøj

Bassinlegetøjet er robust og fremstillet i holdbart mikrolenskum, der tåler mange års leg. Skummet har en lav massefylde på kun 45 kg pr. kubikmeter. På trods af den lave vægt er skumlegetøjet robust og ligger stabilt i vandet.

Legetøjet bliver produceret i Åhus, Sverige og lever selvfølgelig op til EU’s sikkerhedskrav til legetøj (EN 71).

Skumlegetøjet kræver desuden næsten ingen vedligeholdelse. De skal bare skylles med vand, og så holder de sig flotte i årevis.

Skummaterialet har en blød overflade, og børn kan således kravle og glide på det uden at få mærker.

 

Skumlegetøj i flotte, klare farver

Malmsten Pool Toys leveres som standard i assorterede farver. Har du et særligt farveønske, kan det i de fleste tilfælde lade sig gøre at få elementerne specialfremstillet i netop din yndlingsfarve. Kontakt os og hør nærmere.

 

Det bedste skumlegetøj på markedet

Malmsten er markedets førende producent af skumlegetøj til vand:

  • Stort udvalg af multifunktionelle figurer
  • Særdeles robust og stabilt skummateriale i mikrolen (materialet produceres i Europa)
  • Lav vægt – 45 kg/kubikmeter
  • Nem samling – udførlig samlevejledning er vedlagt alle figurer, som kræver samling
  • Bæredygtighed: Kvalitetsmateriale og muligt at købe reservedele, hvilket betyder, at du ikke behøver udskifte hele figuren, hvis der skulle ske skader på den
  • Store elementer leveres usamlede i flade pakker – holder fragtprisen nede

 

Læs mere om skumlegetøjet i Malmsten Pool Toys-kataloget eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.