Vendiplas

"Plastmøbler i høj kvalitet til rimelige priser" - sådan præsenterer Vendiplas deres produkter. Nøgleord, som betegner Vendiplas, er: holdbare, robuste, bakterieresistente, klorinresistente og rustfri. Møblerne er produceret i PVC, som kan tåle temperaturer fra -40°C til +80°C og er ekstremt slidstærkt. Møblerne er desuden hygiejniske, nemme at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse.

Vendiplas' møbler er særligt designet til vådrum og er derfor et oplagt valg til omklædningsrum og baderum i svømmehaller, badelande og idrætscentre.

Vendiplas har mere end 20 år på bagen, og deres møbler er anerkendt over hele Europa for deres høje kvalitet. Vendiplas har kontor i London og produktionsfaciliteter i Litauen, hvilket sikrer, at produktionsomkostningerne og hermed salgspriserne er meget fordelagtige.

Vendiplas' sortiment omfatter både produkter i standardmål og produkter, som produceres særligt til dig efter dine mål og ønsker.

Køb dine Vendiplas-møbler online ved LML SPORT. Du kan læse mere om produkterne på hvert enkelt produktside. Herudover kan vi henvise til Vendiplas' produktkatalog eller Vendiplas' hjemmeside for yderligere information. Har du spørgsmål, er du desuden meget velkommen til at kontakte os på mail: info@lml-sport.dk eller tlf. 8693 3922.