Svømmehandsker
Navn (A-Å)

Svømmehandsker og svømmepadler

Her på siden finder du et stort udvalg af svømmehandsker og svømmepadler – eller ”håndpadler” og ”svømmepagajer”, som de også kaldes. Vi har mange forskellige typer af svømmehandsker og svømmepadler:

  • Svømmehandsker – åben model, hvor fingerspidserne er fri
  • Svømmehandsker i lukket model, hvor fingrene er dækket
  • Svømmehandsker i neopren med velcrolukning
  • Svømmepadler med huller/uden huller
  • Svømmepadler med ergonomisk/hydrodynamisk udformning
  • Svømmepadler med forskellige modstandsgrader: let, mellem og høj

 

Svømmehandsker fra BECO og Malmsten

Vi forhandler svømmehandsker fra BECO og Malmsten, og vi har sammensat udvalget, så du finder svømmehandsker til både svømmetræning og aquafitness og i forskellige prisklasser, fra basicmodeller til budgetvenlige priser, til de mere eksklusive svømmehandsker til de svømmere, der vil have det allerbedste udstyr.

 

Hvad er svømmehandsker og svømmepadler?

Som navnet antyder, er svømmehandsker handsker med ”svømmehud” mellem fingrene, mens svømmepadler er håndformede plader med stropper, som spændes på indersiden af hånden.

 

Hvorfor bruger man svømmehandsker?

Uanset om man vælger handsker eller padler, er formålet at øge vandmodstanden, så man får større effekt af sine armtag, og armmuskulaturen styrkes yderligere end hvis man lavede de samme bevægelser uden svømmehandsker/padler.

Svømmehandsker bruges både til forskellige øvelser indenfor aquafitness og til svømmetræning for svømmere på alle niveauer – fra nybegyndere, til professionelle svømmere.

 

Svømmehandsker med kort leveringstid

De bedstsælgende af vores svømmehandsker har vi på lager og kan typisk sende til dig med dag-til-dag levering (på hverdage ved bestilling inden kl. 11). Du kan se leveringstiden på hvert enkelt produkt.

 

Engrossalg af svømmehandsker

Vi er en engrosforhandler, og vi sælger bl.a. svømmehandsker til svømmehaller, badelande, feriecentre, hoteller, campingpladser, søbade, havnebade og friluftsbade. Vores kunder omfatter også en lang række online shops, som sælger til private.

Vi sælger desværre ikke til private. Sidder du som privatperson og har fundet et par svømmehandsker eller svømmepadler, som du gerne vil købe, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Så henviser vi dig til nærmeste forhandler.

 

Svømmehandsker og andet svømmeudstyr

Udover svømmehandsker sælger vi også ørepropper, pull buoys, kickboards, badehætter, næseklemmer og svømmefødder, som også er gode redskaber til effektiv svømmetræning. Se desuden vores store udvalg udstyr til aquafitness

 

Vejledning til køb af svømmehandsker

Fandt du ikke de svømmehandsker, du var på udkig efter, eller vil du gerne vide mere om vores udvalg af svømmehandsker? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at udvælge de perfekte svømmehandsker til netop din kundegruppe.