Badetøj til kvinder
Navn (A-Å)
Viser 1 til 20 af 94

B2B-forhandler af badetøj til kvinder

LML SPORT er din engrosforhandler af badetøj og svømmetøj til damer. Vi handler bl.a. med svømmehaller, badelande, feriecentre, svømmeklubber, hoteller, campingpladser, friluftsbade, B2C-webshops og havnebade, som ønsker et bredt udvalg af badedragter og bikinier til kvinder i deres shops.

Vi udvælger nøje vores leverandører og sammensætter vores sortiment, så du altid kan finde det, du mangler ved os. Vores online sortiment af damebadetøj er stort og omfatter alt fra svømmetøj til motion, svømmetræning og konkurrencer til den sidste nye bademode til ferie, fritid og afslapning.

 

Badetøj og svømmetøj til kvinder

Vi har et bredt udvalg af badedragter til damer: fra enkle, budgetvenlige badedragter uden de store dikkedarer, over moderigtige badedragter med draperinger, påsyninger og andre elegante detaljer, til træningsbadedragter med funktionelle detaljer, der giver de bedste betingelser til motionssvømning og svømmetræning.

Vores udvalg af damebadetøj omfatter desuden specialbadetøj til kvinder, som f.eks. heldragter og burkinier, der dækker krop og hår.

 

Bikinier og tankinier til kvinder

Vi har ligeledes et stort og varieret udvalg af bikinier og tankinier til damer. Tankinien er et todelt badesæt ligesom bikinien, men med den forskel fra bikinien, at den har en lang overdel, som dækker maven.

Vores udvalg af bikinier stort og omfatter alle tænkelige modeller, bl.a. bøjlebikinier, trekantsbikinier, bandeaubikinier uden stropper og sporty bikinier med crop top.

 

”Mix and match” bikinioverdele og bikiniunderdele

Vi har både bikinisæt og et stort udvalg af mix & match-bikinidele med mange forskellige underdele og overdele, som giver mulighed for at sammensætte en bikini lige præcis, som man foretrækker den. Her er bikiniunderdele med høje, mellem og lave benudskæringer og mange forskellige slags bikinioverdele.

 

Badetøj til vandsport og aquafitness

Vores udvalg af badetøj omfatter både behageligt og moderigtigt badetøj til leisure-brug og funktionelt badetøj til svømning, vandsport og aquafitness. Vi forhandler bl.a.

    • svømmetights og svømmeleggings med kompression
    • svømmeshorts med tight fit
    • badedragter med lange ben og/eller lange ærmer samt
    • rashguards/svømmetrøjer.

Badetøjet med lange ærmer og ben er meget velegnet til udendørs vandsport, da det dækker og beskytter huden mod solens stråler.

 

Ensfarvet badetøj og badetøj med print til kvinder

Udover et stort udvalg af modeller findes vores badetøj og svømmetøj til kvinder også i mange forskellige styles og farver. Her er noget for enhver kvindes smag. Uanset om du er på udkig efter ensfarvet badetøj, badetøj med print, iøjefaldende badetøj med farvestrålende design eller badetøj i dæmpede farver, finder du det her.

 

B2B-webshop med hurtig levering af badetøj til kvinder

Du har nok bemærket, at nogle af vores produkter indenfor badetøj til damer er markeret med et lagervare-mærke. Disse varer har vi typisk på lager og kan sende til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se hele vores udvalg af lagervarer her.

Produkter, der ikke har et lagervare-mærke, vil typisk blive leveret til dig fra leverandørens eget lager. Leveringstiden på disse produkter kan du se på det enkelte produkt.

For at handle på vores e-shop skal du have et kundelogin. Du kan anmode om B2B-login her. Med dit login kan du nemt og hurtigt gå ind på vores shop og bestille varer.

Bemærk at vi er en engrosforhandler. Vi sælger desværre ikke til privatpersoner. Er du privatkunde og har set en badedragt, som du bare må eje, er du meget velkommen til at kontakte os på mail, og så vil vi henvise dig til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om indkøb af damebadetøj

Vi hjælper dig meget gerne, hvis du søger rådgivning og inspiration til indkøb af badetøj til kvinder. Vores to konsulenter, Ole (dækker Sjælland og Fyn) og Torben (dækker Jylland) har flere års erfaring med at vejlede swimshops og idrætsforeninger angående køb af badetøj til kvinder.

Ole og Torben står klar til at hjælpe dig over telefonen eller mail, og de kommer naturligvis også meget gerne på besøg ved dig til en helt uformel og uforpligtende snak om et muligt samarbejde med LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Ole og Torben og alle vores andre medarbejdere her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skulle du have lyst til at vide mere om LML SPORT, vores værdier og vores tilgang til at være din samarbejdspartner, kan du læse om os her.