Arbejdstøj & arbejdssko
Navn (A-Å)

Arbejdstøj & sko til personale i svømmebade

LML SPORT er din engrosforhandler af personalebeklædning, livreddertøj, gummistøvler og arbejdssko til svømmebade. Vi handler med alle slags badeanlæg, f.eks. svømmehaller, badelande, feriecentre, friluftsbade og campingpladser, og vores brands omfatter SIKA, Brynje, Elten, Cofra, Dunlop og Craft.

 

Arbejdssko & gummistøvler til svømmehalspersonale

Vores udvalg af personalebeklædning omfatter mange forskellige arbejdssko til alle de forskellige personalegrupper i svømmehallen. Her finder du blandt andet:

  • Gummistøvler med højt skaft – fås med eller uden sikkerhedssnude – til f.eks. rengøringspersonalet, der pjasker med vand og arbejder med skrappe rengøringsmidler
  • Sikkerhedssko og sikkerhedssandaler med skridhæmmende bund til f.eks. teknikere, der har brug for skridhæmmende sko med sikkerhed for at beskytte fødderne
  • Trainers og sneakers, som er lette, ergonomiske og superkomfortable – f.eks. til servicepersonale, som går mange skridt i løbet af en dag
  • Træsko – de klassiske træsko med skridhæmmende bund til svømmehalspersonalet – fås med og uden hælkappe/hælrem, som er behagelige og nemme at hoppe i, når personalet bevæger sig mellem svømmehallen og kontorlokalerne

Kort sagt: Vi har alt slags fodtøj til personalet i svømmebadet. Hvis du søger noget, som du ikke finder her, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan sikkert skaffe det, du mangler.

 

B2B-shop med hurtig levering af arbejdstøj til svømmehaller

Her på vores engroswebshop kan du nemt og hurtigt finde det, du har brug, og bestille det. Vores arbejdssko leveres direkte fra producenten. Du kan se leveringstiden på hvert enkelt produkt.

For at se priser og købe ind på vores webshop skal du have et kundelogin. Du kan anmode om et kundelogin her. Bemærk venligst at vi desværre ikke sælger til private. Vi handler kun med virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Hvis du som privatperson har fundet et par arbejdssko her ved os, som du gerne vil købe, kan du kontakte os på mail, og så vil vi meget gerne henvise dig til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om valg af arbejdssko og arbejdstøj

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål, du må have om valg og indkøb af de rette fodtøj og tøj til livreddere, rengøringspersonale, teknikere og alle andre personalegrupper i svømmehallen. Vores to konsulenter, Ole (dækker Fyn og Sjælland) og Torben (dækker Jylland), har mange års erfaring i at rådgive svømmebade, og du kan kontakte dem på mail eller telefon. De kommer også meget gerne på et besøg ved dig til en uformel, uforpligtende samarbejde med LML SPORT. Du kan se kontaktoplysningerne på Ole og Torben og alle vores andre medarbejdere her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du gerne vide mere om LML SPORT, og hvad vi er for nogen, kan du læse mere om os her.