Holly Havfrue, Svømmeplade til babysvømning

Login eller bliv oprettet som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. For at blive oprettet som kunde skal du sende en mail til info@lml-sport.dk med jeres virksomhedsoplysninger.
Holly Havfrue er et redskab særligt udviklet til at demonstrere og udøve svømmeøvelser og greb, både som svømmeinstruktør og forælder i forbindelse med baby svømmeundervisning.

Mere information
 • Holly Havfrue er et redskab særligt udviklet til at demonstrere og udøve svømmeøvelser og greb, både som svømmeinstruktør og forælder i forbindelse med baby svømmeundervisning. Instruktørdukken er et oplagt redskab at bruge som forælder, hvis man er taget med partner og barn til babysvømning og gerne vil deltage i øvelserne på lige fod med de andre forældre.

  Holly Havfrue gør det nemlig muligt for partneren uden baby, at lære både greb og øvelser i praksis i forbindelse med babysvømningen.

  Se forslag til øvelser i den vedlagte PDF under "Dokumentation" til venstre.

  Skummaterialet:

  Redskabet er lavet i blød, plysset og vandskyende PE-skum, et blødt skummateriale, der føles som hud mod hud og derigennem øger barnets glæde ved brug.

  Skummet er uden farlig kemi og overholder REACH certificeringen.

  • Mål: 450 x 300 x 30 mm.

   

  Se video af Holly Havfrue svømmeplade i brug

 • Nettovægt (gram) 800,00
  Enhed STK
 • Rasmus Rokke Brochure.pdf 3,670.00 Kb