Startskamler
Navn (A-Å)

Startskamler til svømmehal

Hos LML SPORT finder du et bredt udvalg af startskamler – eller startblokke, startplatforme, udspringsblokke, svømmestartblokke og udspringsplatforme, som de også kaldes.

Vores startskamler er både egnet til hverdagsbrug og svømmekonkurrencer. Vores startskamler er nummererede med tallene 0-9 og sælges enten enkeltvist eller i pakker.

 

Startskamler fra Malmsten

Vi forhandler FINA-godkendte startskamler fra svenske Malmsten. Malmsten har produceret startskamler i flere årtier og er anerkendt verden over som leverandør af startskamler af bedste kvalitet. Malmsten er officiel FINA-leverandør, og du finder Malmstens startskamler i svømmehaller verden over.

Malmsten har to serier af startskamler: Classic og PRO. Classic er en basisstartskammel, mens PRO er en premium startskammel. Ved LML SPORT forhandler vi naturlig begge serier af Malmsten-startskamler.

 

Startskamler med og uden trackstart

Både Classic- og PRO-startskamlerne fås med og uden såkaldt ”trackstart”, dvs. en fodstøtte, som svømmerne bruger for at få en eksplosiv start. Svømmerne bruger trackstart’en til både træning og konkurrencer, og den er helt uundværlig til optimal svømmetræning.

 

Startskammel med skridsikker overflade

Som FINAs regler foreskriver, har alle startskamler i vores udvalg naturligvis skridsikker overflade. Det giver optimale betingelser og tryghed for svømmeren og er afgørende for startskamlens brugbarhed.

 

Startskamler i korrosionsbestandig rustfrit stål

Vores startskamler er produceret i rustfrit stål med legeringstypen 316L, som er anerkendt for sin modstandsdygtighed overfor rust og korrosion. Rustfrit stål 316L anvendes f.eks. i maritimt udstyr på grund af dets høje bestandighed overfor rust og korrosion. Samtidig er startskamlerne behandlet med anti-korrosionsmaling. Vælger du en startskammel fra vores udvalg, kan du altså være sikker på at få en startskammel med en lang levetid.

 

Standard-startskamler og specialproducerede startskamler

Vores startskamler har en standardhøjde på 400 mm, men de fås også i alternative højder: 350 mm og 300 mm.

Startskamlerne har desuden blå overflade som standard, men kan også fås i andre farver mod merbetaling: Gul, grøn, pink, lilla, blå, sort, teglrød, lysegrå og mørkegrå.

Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til dine startskamler. Vi står klar at hjælpe dig med at få designet startskamler, der passer perfekt til dine faciliteter.

 

Engrossalg af startskamler

LML SPORT er en engrosforhandler, der – som vores slogan antyder – sælger alt til vand, herunder også startskamler. Vores kunder er bl.a. svømmehaller og badelande, som vælger os som leverandør af svømmebadsudstyr, fordi vi altid leverer en høj service. Vi kalder en spade for en spade, og vi sælger kun produkter, vi kan stå inde for. Vi har mere end 50 års erfaring i svømmebadsbranchen og kender derfor branchen ud og ind.

 

Online salg af startskamler

Her på vores webshop kan du nemt og bekvemt købe dine startskamler. Har du brug for rådgivning til at vælge de rette startskamler, er du meget velkommen til at kontakte os - og ellers er det bare at aflægge din bestilling.

Vi har en leveringstid på ca. 3 uger på startskamler.

For at handle på vores webshop skal du være oprettet som webkunde. Du anmoder om kundelogin her

 

Andet udstyr til svømmetræning i svømmehaller

Udover startskamler sælger vi også vipper, banetove, bassinudstyr og træningsure – udstyr til svømmehaller, som sikrer de bedste betingelser for motions- og elitesvømmere.