Sportstasker & strandtasker
Navn (A-Å)

Tasker og rygsække til svømning, strand og fritid

LML SPORT er din engrosforhandler af tasker, rygsække og etuier til praktisk og vandtæt opbevaring af udstyr, tøj, mobiltelefoner og værdigenstande i og ved vand. Vi handler bl.a. med svømmehaller, badelande, feriecentre, campingpladser, friluftsbade, søbade, havnebade og B2C-webshops, som har svømmere og badegæster som deres kunder.

 

Sportstasker til svømning og vandsport

Her på siden finder du et bredt udvalg af sportstasker, drybags, rygsække og gymnastiktasker, som kan bruges til transport og opbevaring af badetøj, håndklæde, svømmeudstyr og alt, hvad man ellers har brug for, når man skal bade eller svømme. Her er både praktiske sportstasker til voksne og fine tasker i friske farver og med farvestrålende print til børn.

 

Vandtætte beholdere og etuier til svømmehal og strand

Vi har også et stort udvalg af vandtætte etuier og beholdere, dykkeæg og mobiltasker til opbevaring af mobiltelefon, penge, betalingskort, nøgler, adgangskort, næseklemmer, ørepropper og andre smågenstande, som badegæsterne ikke bryder sig om at efterlade og derfor gerne vil have på sig, mens de er i vandet. Etuierne og beholderne beskytter mod vand og fugtighed og er derfor helt uundværlige i swimshops i svømmehaller, badelande og feriecentre/campingpladser med badeanlæg.

 

Strandtasker til pool og strand

Sidst men ikke mindst finder du også et bredt udvalg af flotte, moderigtige strandtasker og lærredstasker, som er særligt beregnet til at tage med på stranden. Taskerne er store og rummelige og kan indeholde badetøj, tæpper, håndklæder, solcreme og alt, hvad man ellers har brug for, når turen går til havnebadet eller stranden.

 

Engroswebshop med hurtig levering af svømmetasker og strandtasker

Her på vores B2B-webshop kan du nemt og hurtigt finde det, du har brug for, lægge det i kurven og bestille det. Så kommer det til dig indenfor kort tid. Vores tasker og rygsække leveres typisk direkte fra producentens eget lager. Leveringstiden kan du se på det enkelte produkt.

For at handle på vores webshop skal du have et B2B-login. Du kan anmode om et kundelogin her. Bemærk venligst at vi kun handler med virksomheder, foreninger og offentlige aktører. Vi handler ikke med privatpersoner. Er du privatkunde og har fundet en svømmetaske, som du gerne vil købe, er du meget velkommen til at kontakte os på mail. Så vil vi henvise dig til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om indkøb af tasker og tilbehør til swimshops

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning om indkøb og sammensætning af sortimenter til swimshops. Vores konsulenter, Torben (dækker Jylland) og Ole (dækker Fyn og Sjælland) har mange års erfaring i at rådgive forskellige slags svømmebade, og du kan f.eks. kontakte dem på mail eller telefon. De kommer også meget gerne på besøg ved dig til et uformel, uforpligtende snak om et muligt samarbejde med LML SPORT. Du kan se kontaktoplysningerne på Torben og Ole og alle vores andre medarbejdere her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du gerne vide mere om LML SPORT, og hvem vi er, kan du læse om vores værdier og historier her.