Poolnoodles
Navn (A-Å)

Poolnoodles til aquafitness, svømmetræning og vandleg

Poolnoodle, skumstav, fun noodle, aqua noodle, aquaorm, flydestav, skumruller, flydeorm, skumstav, skumorm, svømmestang, skumstang – kært barn har som bekendt mange navne, og det gør sig også gældende for den aflange, cylinderformede skumstang, som vi ved LML SPORT kalder for ”poolnoodles”.

Poolnoodles er en rigtig svømmehalsklassiker, og det er de, fordi de har utroligt mange anvendelsesmuligheder. De har en god opdrift og kan bl.a. bruges til et væld af øvelser indenfor aquafitness, handicapsvømning og svømmetræning, hvor den placeres under armhulerne og giver tryghed i vandet. Udover træning kan børnene også bruge dem til leg og sjov i vandet, og fordi de kan bruges af alle i svømmehallen, bør de findes i alle svømmehaller og badelande.

 

Engrossalg af poolnoodles til svømmehaller og badelande

LML SPORT er din engrosforhandler af poolnoodles og tilbehør til poolnoodles fra BECO. Vores poolnoodles er udført i slidstærk og ekstra fleksibelt PE-skum, som nemt tåler kommerciel brug i svømmehaller, badelande og feriecentre.

 

Udstyr og tilbehør til poolnoodles

Udover et stort udvalg af poolnoodles forhandler vi også forskelligt udstyr og tilbehør til poolnoodles. Vi har f.eks. flere forskellige forbindelsesmoduler, som kan bruges til at sætte poolnoodles sammen med og lave forskellige konstruktioner til træning og leg i vandet. Blandt udstyret til poolnoodles finder du også et netsæde, som kan bruges sammen med en poolnoodle for at skabe et flydende sæde i vandet.

Vi forhandler også praktiske bærestropper til poolnoodles, som holder samling på poolnoodles’ne, og er du på udkig efter praktiske opbevaringsmøbler til poolnoodles, som er særligt designet til svømmehaller og badelande, finder du det også her ved os.

 

B2B-webshop med hurtig levering af poolnoodles

Vi har altid poolnoodles på lager og kan sende dem til dig med lynhurtig levering, som regel dag-til-dag (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se lagerbeholdningen og den forventede leveringstid på hvert enkelt produkt.

For at handle på vores webshop skal du være oprettet som kunde i vores system. Du kan anmode om kundelogin her. Med dit login kan du nemt og hurtigt gå ind på vores webshop og bestille varer – døgnet rundt, året rundt.

Bemærk at vi er en B2B-forhandler, som desværre ikke sælger til private. Er du privatkunde, og har du set en vare, som du bare må eje, er du meget velkommen til at skrive en mail til os. Så henviser vi dig meget gerne til nærmeste forhandler.

 

Vejledning om indkøb af poolnoodles

Har du spørgsmål til vores udvalg af poolnoodles, eller vil du gerne have vejledning til indkøb af poolnoodles, er du meget velkommen til at kontakte vores konsulenter, Torben (Jylland) og Ole (Fyn/Sjælland). De har mange års erfaring i at rådgive svømmebade i indkøb af udstyr og tilbehør til badeanlægget. Du kan kontakte Torben og Ole på telefon eller mail, og de kommer naturligvis også meget gerne forbi dig til en uformel og helt uforpligtende snak. Du finder kontaktoplysningerne på Torben og Ole og alle vores andre medarbejdere her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skulle du have lyst til at vide mere om LML SPORT, og hvad vi er for nogen, kan du læse mere om os her.