Dæmper t/GFK-vippebræt | Rahn
Varenummer: 011811440
Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Rahn ”Dæmper til GFK-vippebræt” hydraulisk dæmperenheden til Rahn vippebræt. Har automatisk tilpasning, så dæmpningen tilpasses det enkelte vippebræt. Skåner vippebræt og mekanisme og støjreducerer op til 87%. Bemærk: Blok sælges separat.


Mere information
 • Effektiv lyddæmper til vippebræt.

  Passer til Armin Rahn-vippebrætter i glasfiberforstærket kunststof.

  Hvordan monteres vippedæmperen?

  Dæmperen består af en speciel hydraulik støddæmper. Denne bliver fastgjort i en kunststofblok og monteres bag vippens justermekanisme. Dæmperenheden har automatisk tilpasning, så dæmpningen tilpasses det enkelte vippebræt.

  Hvordan fungerer vippedæmperen?

  Springeren bøjer vippebrættet over valsen på justermekanismen, og derved bliver dæmperenheden aflastet. Dette betyder, at dæmperenheden ingen indflydelse har på vippebrættets fjederegenskaber. Springeren får den samme energi til sit spring, som uden dæmperenheden.

  Vippebrættet forlader kun valsen på grund af fjederenergien og svinger mod tyngdekraften, indtil fjederenergien er opbrugt. Når der ikke er monteret en dæmperenhed, slår vippebrættet mod valsen 3-4 gange, før springeren igen berører vippebrættet. Herved dannes der et støjniveau på op mod 93 dB, hvilket svarer til støjbelastningen fra en elektrisk slagboremaskine. Er der monteret en dæmperenhed, fanger denne vippebrættet, før brættet slår mod valsen. Vippebrættet lægger sig i stedet blødt på valsen. Herved opnås en reduktion af støjbelastningen på op til 87 %. Samtidigt bliver belastningen på mekanisme, valse og øvrige komponenter reduceret.

  Fordele ved en vippedæmper

  • Tydelig reducering af støjen fra vippen
  • Større komfort for badegæsterne
  • Bedre arbejdsmiljø for badepersonalet
  • Nedsætter belastningen på vippebræt og mekanisme
  • Rustfri og betjeningsvenlig
  • Monteres let og problemløst på de fleste mekanismer

  Yderlige oplysninger
  Kontakt os for yderligere oplysninger. Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål, du må have, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud, som er tilpasset dit anlæg.

 • Nettovægt (gram) 900,00