Badetøj til mænd
Navn (A-Å)

B2B-forhandler af badetøj til mænd

LML SPORT er din engrosforhandler af badetøj og svømmetøj til mænd. Vi handler bl.a. med svømmehaller, badelande, svømmeklubber, feriecentre, hoteller, campingpladser, havnebade, B2C-webshops og friluftsbade, som ønsker at tilbyde deres kunder et bredt udvalg af badeshorts og badebukser til mænd i deres shops.

Vi håndplukker vores leverandører og sammensætter nøje vores sortiment, så du altid kan finde det, du mangler. Vores online sortiment af badetøj til mænd er stort og omfatter såvel bademode til ferie og fritid som badetøj til motion og svømmetræning.

 

Badeshorts til fritid og badebukser til svømmetræning

Til ferie, fritid og afslapning har vi et stort udvalg af behagelige badeshorts og boardshorts til mænd med løs, afslappet pasform, mens du finder et bredt udvalg af funktionelle, tætsiddende badebukser til mænd til brug til motion, svømmetræning og konkurrencer.

Blandt vores badebukser med tight fit finder du tre forskellige modeller:

  • ”Speedos” – badebukser uden ben
  • Square leg’s – badebukser med korte ben (til midt på låret)
  • Jammers/svømmetights – badebukser med lange ben (til over knæet)

 

Bademode til mænd – fra klassiske styles til nyeste mode

Udover et stort udvalg af modeller finder du naturligvis også et stort udvalg af størrelser (også store størrelser) og styles i vores sortiment af bademode til mænd: ensfarvede badebukser, badeshorts med mønster, badebukser med print og flot, farvestrålende badetøj til mænd.

Uanset om du er på udkig efter den nyeste mode eller helt klassiske designs, finder du altså med garanti dét, du er på udkig efter, ved LML SPORT.

 

B2B-webshop med hurtig levering af badetøj til herrer

Du vil bemærke, at mange af vores produkter indenfor badetøj til mænd er markeret med et lagervare-mærke. Det er varer, vi som udgangspunkt har på lager og kan sende til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se hele vores udvalg af lagervarer her.

Produkter, der ikke har et lagervare-mærke, vil typisk blive leveret direkte til dig fra leverandørens eget lager. Leveringstiden på disse produkter kan du se på det enkelte produkt.

For at handle på vores webshop skal du være oprettet som kunde. Du kan anmode om kundelogin her. Med dit login kan du nemt og hurtigt gå ind på vores webshop og bestille varer.

Bemærk at vi er en B2B-forhandler, som desværre ikke sælger til private. Er du privatkunde og har set et par badebukser, som du gerne vil købe, er du meget velkommen til at kontakte os på mail, hvor vi så kan henvise dig til nærmeste forhandler.

 

Vejledning om indkøb af badetøj til herrer

Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål, hvis du søger vejledning og inspiration til indkøb af badetøj til herrer. Vores to konsulenter, Torben (dækker Jylland) og Ole (dækker Sjælland og Fyn) har mange års erfaring med at rådgive swimshops og foreninger angående indkøb af badetøj til mænd.

Torben og Ole står klar til at hjælpe dig over telefonen eller mail, og de kommer selvfølgelig også meget gerne på besøg ved dig til en uforpligtende snak om et samarbejde med LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Torben og Ole og alle vores andre medarbejdere her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skulle du have lyst til at vide mere om LML SPORT, og hvad du kan forvente af os som din samarbejdspartner, kan du læse om os her.