Badetøj til børn
Navn (A-Å)
Viser 1 til 20 af 72

Badetøj og svømmebleer til børn og babyer

LML SPORT er din engrosforhandler af badetøj, svømmetøj og blebukser til børn i alle aldre: babyer, ”tumlinger” og de større teenagebørn. Vores kunder er bl.a. feriecentre, badelande, svømmehaller, campingpladser, hoteller, friluftsbade, havnebade, B2C-webshops og sidst men ikke mindst svømmeklubber, der udbyder babysvømning og børnesvømning. Fælles for vores kunder er, at de alle ønsker at tilbyde deres gæster og besøgende et bredt udvalg af badetøj til babyer, drenge og piger – og det finder de her ved os.

 

Badedragter og bikinier til piger

Vores udvalg af badetøj til børn omfatter et bredt udvalg af søde og flotte badedragter, tankinier og bikinier til piger. Udvalget af modeller, farver, mønstre og prints er stort, og her er alt fra søde badedragter og bikinier med flæser og andre fine detaljer til strand og fritid samt svømmedragter til piger, som skal have den perfekte dragt til svømmetræningen.

 

Badebukser og badeshorts til drenge

Vores sortiment af badetøj til børn omfatter også mange forskellige badebukser og badeshorts til drenge. Udover et stort udvalg af seje, løse badeshorts til ferie og fritid finder du mange forskellige badebukser, der både kan bruges til fritid og svømmetræning: fra jammers med lange ben (til over knæet), som er særligt designet til svømmetræning, over ”speedos” uden ben, til de klassiske badebukser med firkantet design med mellemlange ben (til midt på låret).

Udvalget af modeller er stort, og det er udvalget af farver og styles også. Her finder du alt fra ensfarvede badebukser til spraglede, farvestrålende badeshorts.

 

Heldragter & UV-dragter til børn

Ved LML SPORT finder du også et stort udvalg af svømmedragter og UV-dragter til børn. Her er både todelte badesæt og heldragter til børn. Om man foretrækker heldragter eller den todelte dragt, er en smagssag, og derfor fører vi begge dele.

Udvalget svømmedragter til børnene er stort og omfatter f.eks. særlige UV-dragter, som først og fremmest har en høj UV-faktor og beskytter barnets sarte hud i skarp sol. Disse dragter er egnet til brug om sommeren og på ferier.

Udvalget af svømmedragter omfatter også neoprendragter, som er tykkere i kvaliteten end UV-dragter, og som har som primær funktion at holde barnet varmt, når det er i vandet.

Uanset hvilke behov dine badegæster måtte have, kan du finde den perfekt svømmedragt til børn her ved os.

 

Engroswebshop med hurtig levering af badetøj til børn

Flere af vores produkter indenfor badetøj til børn er mærket med et lagervare-mærke. Disse varer har vi på eget lager og kan typisk sende dem til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se alle vores lagervarer her.

Varer, som ikke har et lagervare-mærke, vil typisk blive leveret til dig direkte fra leverandørens eget lager. Leveringstiden kan du se på det enkelte produkt.

For at handle på vores online B2B-shop skal du have et kundelogin. Du kan anmode om B2B-login her. Med dit login kan du nemt og hurtigt købe de ting, du skal bruge, her på vores webshop.

Bemærk venligst at vi ikke handler med private. Vi er udelukkende engrosforhandler. Er du privatkunde og har fundet en badedragt eller et par badebukser, som du gerne vil købe, er du meget velkommen til at kontakte os på mail for at blive henvist til nærmeste forhandler.

 

Rådgivning om indkøb af børnebadetøj

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have rådgivning om køb af badetøj til børn. Vores to konsulenter, Torben (dækker Jylland) og Ole (dækker Fyn og Sjælland), har adskillige års erfaring med at vejlede swimshops og svømmeforeninger angående indkøb af bade-/svømmetøj til børn.

Torben og Ole kan hjælpe dig per mail eller telefon, og de kommer også meget gerne på besøg ude ved dig til en helt uformelt og uforpligtende snak om et muligt samarbejde med LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Torben og Ole og alle vores andre medarbejdere her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du gerne vide mere om LML SPORT og vores værdier som din nye leverandør af badetøj, kan du læse om os her.