GENERELLE OPLYSNINGER

LML SPORT ApS

CVR: 34604800

Sverigesvej 12, 8700 Horsens

info@lml-sport.dk

+45 86933922

 

ANVENDELSE

Disse handelsbetingelser anvendes ved al salg fra LML SPORT, hvis ikke andet er aftalt mellem os og dig som køber. Alle samhandelsaftaler udfærdiges på dansk. Ved bestilling accepterer du som køber disse handelsbetingelser.

 

PRISER

Vi handler udelukkende med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Priser er derfor angivet i DKK eksklusiv moms, emballage og leveringsomkostninger. De anførte priser er dagspriser, som kan reguleres som følge af ændringer i leverandørpriser, toldsatser, afgifter, valutakurser, etc. Vi kan dog ikke ændre priserne, efter vi har bekræftet en bestilling.

 

PRODUKTINFORMATION

Alle specifikationer og billeder på produkter er vejledende. For seneste specifikationer og yderligere billedmateriale henviser vi til producenten af den pågældende vare.

 

BETALING

Betaling 8 dage netto kontant.

 

BESTILLING TIL AFHENTNING

Bestilles varer til afhentning på vores lager, kontakter vi dig som køber, når varerne er klar til afhentning. Ved afhentning af varer på vores lager pålægges naturligvis ikke leveringsomkostninger.

 

LEVERING

Vi benytter DSV og GLS til levering. Vi vurderer forsendelser manuelt og sender efter billigste forsendelsesmetode. Leveringsomkostninger afregnes efter regning. DSVs leveringsomkostninger varierer efter postnummer og volumen.

GLS’ leveringsomkostninger (inklusiv ekspeditionsgebyr og andre gebyrer*)

  • Pakker op til 2 kg: kr. 49,50
  • Pakker op til 5 kg: kr. 62,00
  • Pakker op til 10 kg: kr. 68,75
  • Pakker op til 15 kg: kr. 79,75
  • Pakker op til 20 kg: kr. 96,25
  • Pakker op til 25 kg: kr. 123,75

Ovenstående priser gælder for forsendelser inden for Danmarks grænser.

*Ved ordrer under kr. 500,00 eksklusiv moms pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 39,00.

*Ved voluminøse forsendelser pålægges et håndteringsgebyr på kr. 90,00.

*Ordrer over kr. 10.000 eksklusiv moms sendes fragtfrit, såfremt forsendelsen kan ske uden ekstraordinære omkostninger som følge af forsendelsens vægt og/eller volumen. Ligeledes er specialforsendelser fra udlandet ikke fragtfri.

Ved B2B-salg fraskriver vi os ansvaret for forsinket levering.

 

LEVERINGSTID

Leveringstiden er normalt 1-10 hverdage, afhængig af om varen sendes fra vores eget lager eller fra eksternt lager. Vi bestræber os naturligvis på at levere din bestilling så hurtigt som muligt.

 

RETURRET

Ved B2B-salg er der ingen returret.

 

REKLAMATION

Ved B2B-salg er der i henhold til dansk lovgivning ét års reklamationsret. Reklamationsretten bortfalder såfremt…

  • Der er foretaget indgreb i varen uden vores forudgående samtykke
  • Betalingsbetingelserne ikke overholdes
  • Varen er beskadiget som følge af ukyndig behandling eller eksterne forhold, f.eks. brand, indbrud/tyveri, vand-/væskeskade, transport, etc.

Ved modtagelse af en forsendelse skal du som køber undersøge varerne og per mail reklamere eventuelle fejl og mangler (gerne med både beskrivelse og billede) så hurtigt som muligt og senest otte dage efter modtagelse af forsendelsen.

Reklamation af fejl og mangler som først opdages ved montering, skal ske straks, at disse konstateres.

Genmonteringer og tilretninger er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

EJENDOMSRET

Vi har ejendomsretten på alle leverede varer, indtil hele købesummen og eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Giver vi henstand med betalingen, sker dette i henhold til kreditaftaleloven.

 

KUNDEOPLYSNINGER

Vi anvender kun kundeoplysninger til ekspedition af bestillinger. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart og anvender ikke oplysninger til markedsføring uden forudgående samtykke. Du har altid mulighed for at få redigeret eller slettet vores oplysninger om dig. Kontakt os i så fald på info@lml-sport.dk.

 

PROCEDURER VED BESTILLING AF SPECIALFREMSTILLEDE OG TILPASSEDE VARER

Ved bestilling af specialfremstillede og tilpassede varer yder vi ingen returret. Dette accepterer du som køber ved at sende din bestillingsbekræftelse retur til os med dit navn, dato og følgende tekst indsat i mailen:

”Det bekræftes hermed, at undertegnede accepterer bortfald af returret på nedennævnte bestilling af specialfremstillede og tilpassede varer”

Vi begynder ikke produktion af din bestilling, før vi har modtaget denne bekræftelse.

 

Vi tager forbehold for tastefejl og force majeure.

 

Disse handelsbetingelser annullerer alle tidligere handelsbetingelser fra LML SPORT.

 

Garantivilkår på bundsuger Dolphin Wave 100