Rutsjebaner | Klarer
Varenummer: 11121001
Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Klassisk vandrutsjebane, turbo-rutsjebane, rutsjebane med loop, tunnelrutsjebane, racer-rutsjebane, dobbeltrutsjebane, lazy river, interaktiv rutsjebane med temaer, lyd, lys og video – du kan få lige præcis den rutsjebane, du drømmer om ved LML SPORT. Vi samarbejder med schweiziske Klarer Freizeitanlagen om at skabe unikke vandrutsjebaner, der er tilpasset dine ønsker og faciliteter. Vi har lavet rutsjebaner i flere årtier, og vi er med dig lige fra idégenerering til færdigt produkt. Vi kender markedet, de nyeste trends og har den erfaring og ekspertise, der sikrer, at dit rutsjebaneprojekt bliver en kæmpe succes. Se billederne her på siden som inspiration og kontakt os for en uforpligtende snak om dine idéer og tanker.


Mere information
  • Se billederne her på siden som inspiration og kontakt os for en uforpligtende snak om dine idéer til rutsjebaner. Vi ser frem til at høre fra dig.

  • Nettovægt (gram) 0,00
    Enhed STK