Netværkscontroller | Metra
Varenummer: 1305NCTCP_001
Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Metra ”Network Controller” er en protokolkonverter/forbindelse mellem et Metra NET Network (CAN) og et computer-LAN-netværk (TCP/IP). Det muliggør kommunikation mellem Metra-enheder og Metra Server-software installeret på en server i det samme LAN-netværk. Network Controller styrer op til 60 enheder, der er tilsluttet Metra NET Network.


Mere information
 • Produktbeskrivelse

  Hvis der bruges mere end 60 enheder i et system, styres flere separate Metra NET-netværk af netværkscontrollere, som er gensidigt forbundet via LAN-netværk. Der er to tilgængelige driftstilstande: enkelt (master) og dobbelt (master / slave). I enkelttilstand bruges der kun én Metra Network Controller til hvert Metra NET netværk. Den anden mulighed er at bruge dual mode, hvor to netværkscontrollere styrer det samme Metra NET-netværk, og Network Controller fungerer som master, mens den anden er en redundant slave, der overtager kontrollen over Metra NET-netværket i tilfælde af masterfejl osv. Masterenheden er forbundet til den ene ende af Metra NET Network, mens slaveenheden til den anden. Ved normal drift er det kun masterenheden, der styrer alle enheder på Metra NET Network. Slave fungerer som hot spare og aktiveres i tilfælde af LAN-, Metra NET- eller masterenhedsfejl. Hvis Metra NET Network bliver afbrudt, bliver begge enheder master og tager kontrol over enheder, der er forbundet til deres segment af Metra NET Network. To eksterne trykknapper kan tilsluttes enheden, som muliggør nødåbning af Metra-skabe, der er tilsluttet den.

  Dokumenter

 • Nettovægt (gram) 570,00
  Enhed STK
 • 1305nctcp_001_metra-network-controller---teknisk-manual_compressed.pdf 3,654.00 Kb
  1305nctcp_001_metra-network-controller---teknisk_datablad_compressed.pdf 81.00 Kb