Ramme | Metra
Varenummer: 1305NMR
Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Metra ramme, kombinerer flere MetraNET netværkskomponenter i én enhed. Det muliggør kommunikation mellem op til 60 enheder fordelt på 8 forbindelseslinjer og et computer LAN-netværk. Ideelt til serverrack, med strømforsyning og LAN-port.


Mere information
 • Produktbeskrivelse

  • Mærke: Metra
  • Ramme (Metra Rack)

  "Metra Rack" er en enhed, der inkorporerer flere MetraNET Network-komponenter i et hus. Det er en protokolkonverter/link mellem et MetraNET Network (CAN) og et computer LAN-netværk (TCP/IP). Det muliggør kommunikation mellem MetraNET-enheder fordelt på op til 8 forbindelseslinjer og "Metra Server Software" installeret på servercomputeren i det samme LAN-netværk. Alle forbindelseslinjer sammen kan understøtte op til 60 MetraNET-enheder (såsom Locker Controllers osv.), og hver kan være op til 1000 m lang. Hvis der bruges mere end 60 enheder i et system, styres flere separate netværk af "Metra Racks", som alle er forbundet til det samme LAN-netværk. Metra Rack er valgfrit udstyret med "Metra Real-Time Clock" modul for at sikre korrekt drift af Off-Line Metra systemer. "Metra Rack" er primært designet til montering i 19" serverrack, men kan også bruges som selvstændig stationær enhed. På bagsiden har den et 230 VAC-stik tilsluttet med integreret AC/DC-strømforsyning. På forsiden ved siden af tænd/sluk-knappen er der tænd/sluk-indikator, blåt Metra-skilt og to programmerbare funktionsknapper F1 og F2. Yderligere har den en LAN-port internt forbundet til "Metra Network Controller" og 8 Metra NET (CAN) porte ("Metra Repeater 8").

 • Nettovægt (gram) 3.645,00
  Enhed STK
 • 1305nmr_datablad_en_metra-rack_compressed.pdf 84.00 Kb
  1305nmr_manual_en_metra-rack_compressed.pdf 371.00 Kb