Tilmelding til LML SPORTS jubilæum

Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Kom og fest med os! Tilmeld dig LML SPORTs jubilæum fredag den 10. juni kl. 13-18, hvor vi disker op med lækker mad, øl, vin og vand og masser af hygge i gårdhaven på vores adresse: Sverigesvej 12, Horsens. Det er selvfølgelig ganske gratis at deltage, og vi håber at se jer så mange af jer som muligt. Bemærk: Kommer I langvejs fra, kan I (mod betaling) tilkøbe hotelovernatning til jeres tilmelding. Læs venligst hele teksten nedenfor, før du tilmelder dig. (For English: Scroll to the bottom of the page.)

Mere information
 • Fredag den 10. juni 2022 kl. 13-18 inviterer vi alle vores kære kunder, leverandører og samarbejdspartnere til 50-års jubilæumsreception. Det var godt nok i 2021, at vi fyldte 50 år, men pga. Corona har vi udskudt festlighederne til i år.

   

  Vi sørger for lækker mad med øl, vin og vand til, og du er selvfølgelig meget velkommen til at se dig omkring på vores kontor og lager. Vi holder nemlig festen "hjemme ved os selv" på Sverigesvej 12, 8700 Horsens, hvor vi slår et telt op på parkeringspladsen og håber på dejligt sommervejr.

   

  Deltagelse er selvfølgelig gratis. 

   

  Kommer du langvejs fra, hjælper vi dig gerne med at arrangere hotelovernatning på Jørgensens Hotel i Horsens. Ønsker du, at vi skal sørge for overnatning, skal du blot tilkøbe hoteloveratning til din tilmelding. Vælg mellem dobbeltværelse (1.149 kr.) og enkeltværelse (995 kr.). Priserne er inklusiv parkering og morgenmad.

   

  Tag endelig dine kollegaer med. Jo flere, jo bedre. Vi glæder os til at se jer!

   

  Bemærk: Tilmelder du mere end én person, skal du opjustere antallet af tilmeldinger og notere navnene på personerne, du tilmelder, i kommentarfeltet inden ordreafgivelse. Bestiller du dobbeltværelse, skal du købe 1 stk. tilmelding per to gæster.

   

  For English: See the anniversary invitation. The registration is in Danish. If you need help registrering, please contact us by mail: info@lml-sport.dk / phone: +4586933922.

 • Nettovægt (gram) 0,00
  Enhed STK