Svømmebriller til børn
Navn (A-Å)

Svømmebriller til børn

LML SPORT er din engrosforhandler af svømmebriller til børn i alle aldre - helt ned til 4-års alderen og op til teenageårene. Vi har både svømmebriller til strand og ferie samt til svømmetræning og stævner.

Vi forhandler svømmebriller fra BECO, Aquasphere og Malmsten, og vi handler bl.a. med svømmehaller, badelande, feriecentre, campingpladser, friluftsbade, havnebade, hoteller og B2C-webshops, som alle har det til fælles, at de ønsker at tilbyde deres gæster et bredt udvalg af svømmebriller til børn.

 

Svømmebriller til strand og ferie

Ved os finder du et kæmpe udvalg af søde og seje svømmebriller til strandferier, ophold i badelande og søndagsture i svømmehallen. Svømmebrillerne er gode basisbriller til allroundbrug og har en budgetvenlig pris. De fås i mange forskellige flotte farver og med motiver, som børnene vil elske.

 

Svømmebriller til træning og stævner

Foruden et stort udvalg af gode basisbriller finder du også et bredt udvalg af svømmebriller til børn, der går til svømmetræning og svømmestævner. Her er der tale om funktionelle svømmebriller, der sidder supergodt, holde længe og sikrer et krystalklart udsyn, så den lille svømmer kan glemme alt om brillerne og koncentrere sig om at svømme.

 

B2B-webshop med lynhurtig levering af svømmebriller til børn

Mange af vores svømmebriller har et NOOS-mærke. NOOS står for Never Out Of Stock, hvilket betyder, at vi typisk har de her varer på lager. Det betyder omvendt, at vi typisk kan sende NOOS-varerne til dig med dag-til-dag levering (ved bestilling inden kl. 11 på hverdage). Du kan se alle vores NOOS-varer her.

De svømmebriller, som ikke har et NOOS-tag, vil typisk blive leveret til dig direkte fra leverandørens eget lager. Du kan se leveringstiden på det enkelte produkt.

For at købe ind på vores webshop skal du have et login. Du kan oprette et kundelogin her. Med dit login kan du nemt og hurtigt gå ind på vores hjemmeside og bestille dine varer – døgnet rundt, hele året.

Bemærk at vi desværre ikke handler med private. Vi handler kun med virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Er du privatkunde og har fundet et par svømmebriller, som du rigtigt gerne vil købe, er du velkommen til at kontakte os på mail. Så henviser vi dig til nærmeste forhandler.

 

Råd & vejledning om indkøb af svømmebriller til børn

Har du brug for råd og vejledning til indkøb af svømmebriller til børn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores konsulenter, Ole (dækker Sjælland og Fyn) og Torben (dækker Jylland) har mange års erfaring med at rådgive badeanlæg om indkøb af svømmebriller og sammensætning af sortimenter, og de vil også meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte dem på mail eller telefon, og de kommer selvfølgelig også meget gerne på besøg ved dig til et uformelt, uforpligtende snak om et samarbejde med LML SPORT. Du kan finde kontaktoplysningerne på Ole og Torben og alle vores andre medarbejdere her.

Vil du gerne vide mere om LML SPORT, vores værdier og historie, kan du læse om os her.