LEANDER WALLY™ VÆGHÆNGT PUSLEBORD

Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Leander Wally™ væghængt puslebord er skabt til det moderne hjems behov for fleksibilitet. Puslebordet har et let og svævende design og kan slås op, når det ikke er i brug.

Mere information
  • Skab en hyggelig pusleplads til dig og dit barn. Leander Wally™ er et væghængt puslebord med et moderne design, der ikke fylder meget i indretningen, men som til gengæld gør en stor forskel i hverdagen med et lille barn. Formen på det væghængte puslebord er inspireret af profilen på en dråbe. Let og svævende. Med dit barn på armen kan du nemt folde det væghængte puslebord ud og lægge dit barn til rette på puden. Puslepuden er lavet af blødt PUR-skum – et unikt materiale, som er noget af det tætteste, vi kommer på at efterligne følelsen af hud. Puslepudens overflade tilpasser sig varmen i rummet og er derfor behagelig at ligge på. Det gør din baby rolig og klar til en hyggelig puslestund.

    Det enkle design passer både til børneværelset og badeværelset. Det passer godt til dig, der gerne vil have en diskret, funktionel og pladsbesparende pusleløsning.

    Hold orden på puslepladsen med de tre praktiske opbevaringsbeholdere, der følger med puslebordet. 

  • Nettovægt (gram) 9.000,00
    Enhed STK