CARMEN T SOLSENG

Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Carmen T solseng. Kontakt os for at høre nærmere om produktet. Mindstekøb er 14 stk af Carmen Solsenge. Der må gerne vælges forskellige farver og materiale, antallet skal blot mindst udgøre 14 stk. af Carmen solsenge.

Mere information
 • BEMÆRK: Mindstekøb er 14 stk. Der må gerne vælges forskellige farver og forskellige materialer (Slats eller fabric), blot at antallet af Carmen solsenge udgør mindst 14 stk. Gratis fragt gælder ikke for dette produkt.

   

  Klassisk og enkel solseng i kraftig plastmateriale, som er slidstærkt, nemt at rengøre, vedligeholdelsesfrit og robust. Kan stables og fås i mange forskellige farver. Solsengens robuste struktur og ryglænet, som kan indstilles i fem forskellige positioner, sikrer en god liggekomfort. Hynder sælges separat.

  • Dimensioner: 197 x 77 x 51 cm.
  • Leveres på en palle med 14 stk.
  • Produceres i EU (Spanien)

   

  Sammensæt dine farver til solsengen

  Der kan kombineres de farver som ovenfor vises. Farverne udskiftes og opdateres løbende hvert år. Nedenfor vil der være en farvevisning. For konkret pris, kan du prøve at kombinere din valg ovenfor, hvor efter den udregner en cirka pris. Enkelte farver/styles er dyre at producere end andre.

  1: Vælg farve på stellet

  Der er to valgmuligheder.

  Basic farver til stellet/rammen:

  Prestige farver til stellet/rammen:

   

  2: Vælg farve på slats (tremmerne på solsengen)

  Der kan vælges mellem nedenstående farver. Prisen varierer efter dit valg.

     

 • Nettovægt (gram) 0,00
  Enhed STK