Ninjabane | Waterplay
Varenummer: 2316300
Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Ninjabane til svømmehaller, badelande og feriecentre. Ninjabanen omdanner dit svømmebassin til et aktivitetscenter og giver dine badegæster mulighed for at være aktive i vandet på en helt ny, udfordrende og sjov måde. Ninjabanen produceres efter dine ønsker og behov, og du skal derfor kontakte os for at høre nærmere om muligheder og priser.


Mere information
 • Forhindringsbane til svømmebade

  Med en ninjabane i bassinet kan du give dine gæster en udfordrende og sjov oplevelse i vandet. De fleste svømmehaller har i dag vipper, rutsjebaner og store badedyr, men ninjabanen er et nyt og helt unikt trækplaster, som får din svømmehal til at skille sig ud fra mængden. Forhindringsbanen kan bruges til leg, træning og motorikudvikling og forvandler et klassisk svømmebassin til et sjovt aktivitetscenter.

  Med ninjabanen kan man være aktiv i vandet på en ny måde, og skulle man være uheldig at falde ned, lander man blødt i vandet. Forhindringsbanen er en sjov attraktion for både børn og voksne, og særligt unge mennesker vil elske at kæmpe sig vej gennem banen. Hvorfor ikke købe to baner og montere dem parallelt, så man kan konkurrere med hinanden om at komme først igennem banen?

  Bemærk: Denne ninjabane er til voksne og unge. Vi har også en ninjabane til vand, der er særligt udviklet til børn.

   

  Forhindringsbane i glasfiber – særligt udviklet til vand

  Ninjabanen er produceret i vedligeholdelsesfri glasfiber og er skabt til at klare de barske forhold i en svømmehal – uden brug af stål i konstruktionen. Banen monteres i loftet og har elektrisk spil til at hæve og sænke. Banen kan bruges i svømmehaller, badelande og feriecentre.

  Banen har standardmålene 0,65 x 6,00 m og 10-12 greb, som du selv vælger. På den måde kan du skabe din helt egen unikke ninjabane – og hvis du får en god idé til et nyt greb eller trænger til fornyelse, kan grebene skiftes ud.

  Ninjabanen er godkendt af Teknologisk Institut under kategorien ”Forlystelser”. Af sikkerhedsmæssige årsager kan banen bruges af én bruger ad gangen.

   

  Ninjabane i høj kvalitet til konkurrencedygtig pris

  Forhindringsbanen er en skræddersyet løsning, som tilpasses forholdene i din svømmehal. Banerne produceres af Waterplay – en dansk virksomhed med base i Vejle, som udvikler og producerer aktivitetsredskaber til svømmehaller, badelande og friluftsbade. Waterplay har en baggrund indenfor bådebyggeri og kan derfor deres kram indenfor såvel udvikling som produktion af produkter i glas- og kulfiber. Waterplay er kendetegnet ved stort fokus på brugersikkerhed og høj produktkvalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

  Kontakt os for at høre nærmere og få et gratis, uforpligtende tilbud på en forhindringsbane, der er tilpasset dit bassin.

   

  Produktinformation

  • Mærke: Waterplay
  • Varenummer: 2316300
  • Ninjabane til vand – til voksne
  • Kan både bruges i svømmehaller, badelande og feriecentre
  • Produceres efter dine mål og ønsker
  • Kan leveres i standardmål (0,75 x 6,00 m med 10-12 greb) eller efter mål
  • Vælg mellem mange forskellige greb
  • Monteres i loftet med elektrisk hæve-/sænkespil
  • Klar til brug på få minutter
  • Produceret i glasfiber uden stål i konstruktionen – særligt tilpasset de barske forhold i svømmebassiner
  • Godkendt af Teknologisk Institut i kategorien ”Forlystelser”
 • Nettovægt (gram) 0,00
  Enhed STK