Klatrevæg | Waterplay
Varenummer: 2316200
Login eller opret dig som kunde for at få adgang til at handle på vores webshop. Klik på linket "OPRET B2B-LOGIN" øverst på siden for at oprette dit log-in.
Klatrevæg til svømmehaller, badelande og feriecentre. Klatrevæggen omdanner dit svømmebassin til et klatrecenter og giver dine badegæster mulighed for at være aktive i vandet på en helt ny måde. Klatrevæggen produceres efter dine ønsker og behov, og du skal derfor kontakte os for at høre nærmere om muligheder og priser.


Mere information
 • Klatrevæg til indendørs og udendørs svømmebade

  Med en klatrevæg i dit svømmebad kan du give dine gæster en sjov og udfordrende oplevelse i vandet og kombinere to populære aktiviteter i svømmehallen: klatring og udspring i vand. De fleste svømmehaller har i dag både vipper og rutsjebaner, men klatrevæggen er et nyt, unikt trækplaster, som får din svømmehal til at skille sig ud fra mængden. Væggen kan bruges til leg, træning og motorikudvikling og forvandler et klassisk svømmebassin til en sjov klatreudfordring.

  Med klatrevæggen kan man være aktiv i vandet på en ny måde, og når man kommer til toppen, kan man springe ud og lande blødt i vandt. Klatrevæggen er en sjov attraktion for både børn og voksne, og særligt unge mennesker vil elske at kæmpe sig vej til toppen.

   

  Klatrevæg i glasfiber efter dine mål og ønsker

  Du kan vælge mellem flere forskellige klatreruter med varierende sværhedsgrader. Alle ruterne er designet af en professionel rutebygger.

  Klatrevæggen er produceret i vedligeholdelsesfri glasfiber og er skabt til at klare de barske forhold i en svømmehal – uden brug af stål i konstruktionen. Klatrevæggen kan både bruges indendørs i svømmehaller og badeland og udendørs i friluftsbade og havnebade.

  Klatrevæggen har standardmålene 2,0 x 4,5 m, hvoraf 0,5 m er under vandoverfladen, når væggen er i brug. Klatrevæggen kan dog også laves efter dine mål og i organiske former.

   

  Bouldervæg til montering i loft/under vippe/på bassinkant

  Klatrevæggen kan monteres på flere forskellige måder efter, hvad der passer bedst til dine faciliteter og behov. Væggen kan f.eks. monteres i loftet og hæves/sænkes med et elektrisk spil. Væggen kan også monteres permanent under 3/5 m vippen eller på bassinkanten.

  Klatrevæggen er godkendt af Teknologisk Institut og henføres til kategorien ”Forlystelser”. Af sikkerhedsmæssige årsager kan klatrevæggen bruges af én bruger ad gangen. Hvis klatrevæggen har klatreruter på begge sider, kan der være én bruger på hver side af væggen ad gangen.

   

  Klatrevæg til vand til konkurrencedygtig pris

  Klatrevæggen er en skræddersyet løsning, som tilpasses forholdene i din svømmehal. Væggene produceres af Waterplay – en dansk virksomhed med base i Vejle, som udvikler og producerer aktivitetsredskaber til svømmehaller, badelande og friluftsbade. Waterplay har en baggrund indenfor bådebyggeri og kan derfor deres kram indenfor såvel udvikling som produktion af produkter i glas- og kulfiber. Waterplay er kendetegnet ved stort fokus på brugersikkerhed og høj produktkvalitet til yderst rimelige priser.

  Kontakt os for at høre nærmere og få et gratis, uforpligtende tilbud på en klatrevæg, der er tilpasset dit bassin.

   

  Produktinformation

  • Mærke: Waterplay
  • Varenummer: 2316200
  • Klatrevæg til vand
  • Kan både bruges indenfor og udenfor – svømmehaller, badelande, feriecentre, friluftsbade, havnebade, osv.
  • Produceres efter dine mål og ønsker
  • Kan leveres i standardmål (2,0 x 4,5 m) eller særlige former
  • Kan laves med klatrerute på begge sider – en bruger per klatrerute ad gangen
  • Vælg mellem forskellige klatreruter med forskellige sværhedsgrader
  • Monteres i loft med elektrisk hæve-/sænkespil eller under vippe/på bassinkant
  • Produceret i glasfiber uden stål i konstruktionen – særligt tilpasset de barske forhold i svømmebassiner
  • Godkendt af Teknologisk Institut i kategorien ”Forlystelser”
 • Nettovægt (gram) 0,00
  Enhed STK